Toggle Nav

Farrow & Ball Exterior Eggshell

 • Capaciteit: 13 m2 per liter

Farrow & Ball Exterior Eggshell

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Farrow & Ball Exterior Eggshell is extra matte buitenverf met eierschaalglans op waterbasis. Farrow & Ball Exterior Eggshell is uitermate geschikt voor gebruik op zowel zacht- en hardhout als metalen ondergronden.

Farrow and Ball Exterior Eggshell

Farrow and Ball Exterior Eggshell is geschikt voor hout en metaal te schilderen Buitenshuis. Geschikt voor gebruik op hardhout en zachthout, raamkozijnen, met hout beklede oppervlakken tuinmeubilair, Tevens ook geschikt voor railings, hekwerken, goten,  en ander metalen ondergronden. 

Farrow & Ball Exterior Eggshell buitenverf:

 • verkrijgbaar ale F&B kleuren.
 • uitermate duurzaam en slijtvast
 • bestand tegen afbladderen en schilferen
 • bestand tegen kleurverbleking
 • waterdicht en luchtdoorlatend
 • schimmelbestendig en vuilbestendig
 • afwasbaar
 • sneldrogend (binnen 2 uur onder normale omstandigheden
 • Levensduur: ongeveer 6 jaar

Farrow & Ball Exterior Eggshell is verkrijgbaar in 750 ml en 2,5 ltr, goed voor resp. 9m2 en 32 m2 .

Onbehandeld hout schilderen buitenshuis

Zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is.
Vul eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt exterieur houtvulmiddel op waterbasis. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Hout in omgevingen waar de kans op houtrot en schimmel groot is behandelt u eerst met een houtconserveringsmiddel voordat u de primer aanbrengt.

Behandel eventuele knoesten of harshoudende gedeelten met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Opmerking: De noodzaak om herhaaldelijk scheuren, gaten en open naden te repareren kan erop duiden dat het oppervlak het einde van zijn leven nadert en meer onderhoud zal vergen. In dit geval is het wellicht noodzakelijk het oppervlak te vervangen of te vernieuwen.

Metaal schilderen met Farrow & Ball Exterior Eggshell

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het blanke metaal.

Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen

Farrow & Ball Exterior Eggshell aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzer: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

Verzinkt staal schilderen met Farrow & Ball Exterior Eggshell

Behandel het oppervlak met een etsoplossing of beitsmiddel en zorg ervoor dat u alle restanten zorgvuldig verwijderd voordat u met schilderen begint. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen Farrow & Ball Exterior Eggshell aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Algemene informatie
BarcodeFarrow & Ball Exterior Eggshell
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Capaciteit13 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review
 1. Farrow & Ball verfbak
  € 4,00
 2. Farrow & Ball schuine kwast
  € 10,00
 3. Farrow & Ball platte kwast
  € 9,00
 4. Farrow & Ball Verfroller
  € 8,00
 5. Farrow & Ball Verfroller Beugel
  € 10,00