Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat

  • Rendement: 12 m2 per liter

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat

De Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat biedt een beschermende onderlaag voor metaal zowel binnen- als buitenshuis. Geeft een uitstekende hechting en een duurzame afwerking. Roer de verf voor gebruik goed door. De Metal Primer & Undercoat is watergedragen en geurarm en dus beter voor jou en voor het milieu.

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Farrow & Ball Metal Primer is te gebruiken voor metaal, binnen en buiten. Farrow & Ball Metal primer heeft roestwerende eigenschappen en is verkrijgbaar in 750ml verpakking.

Farrow & Ball Metal Primer

Farrow & Ball Metal Primer is een roestwerende primer voor onbehandelde metalen oppervlakken binnens- en buitenshuis, gebruik als basis onder de Estate Eggshell, Full Gloss, Dead Flat en Exterior Eggshell.

Farrow & Ball Metal Primer is geschikt voor gebruik op hekwerken, railings, meubilair, radiatoren en regenpijpen. Farrow & Ball Metal Primer is leverbaar in 750 ml, goed voor ong. 9 m2

Het voorbereiden van ijzerhoudend metaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het blanke metaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzer: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

Het voorbereiden van non-ferrometaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en schuur het oppervlak licht op; dit bevordert de hechting van uw primer & undercoat. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van verzinkt metaal:

Behandel het oppervlak met een etsoplossing of beitsmiddel en zorg ervoor dat u alle restanten zorgvuldig verwijderd voordat u met schilderen begint. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Radiator schilderen met Farrow & Ball Metal Primer

Dit product is geschikt voor gebruik op conventionele met heet water gevulde radiatoren waarvan de oppervlaktetemperatuur de 60°C niet overschrijdt. We adviseren u dit product niet te gebruiken op met stoom gevulde radiatoren omdat deze op een aanzienlijk hogere temperatuur werken. Zorg ervoor dat de radiator is uitgeschakeld en afgekoeld voordat u met schilderen begint. Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde radiatoren grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het oorspronkelijke materiaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode5051836257019
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review