Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat

De Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat biedt een beschermende onderlaag voor metaal zowel binnen- als buitenshuis. Geeft een uitstekende hechting en een duurzame afwerking. Roer de verf voor gebruik goed door. De Metal Primer & Undercoat is watergedragen en geurarm en dus beter voor jou en voor het milieu.

  • Roestwerende primer
  • Binnen en buiten primer
  • Verkrijgbaar in 750 ml

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Farrow & Ball verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele F&B verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd de nieuwste batch.

Bijpassende producten

Deze roestwerende Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat biedt een beschermende onderlaag voor metaal zowel binnen- als buitenshuis. Geeft een uitstekende hechting en een duurzame afwerking. Roer de verf voor gebruik goed door.

Het voorbereiden van ijzerhoudend metaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het blanke metaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzer: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

Het voorbereiden van non-ferrometaal

Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde metalen oppervlakken grondig. Verwijder eventuele losse verf en schuur het oppervlak licht op; dit bevordert de hechting van de primer & undercoat. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van verzinkt metaal

Behandel het oppervlak met een etsoplossing of beitsmiddel en zorg ervoor dat alle restanten zorgvuldig verwijderd voordat je begint met schilderen. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Het voorbereiden van geboende of gepolijste oppervlakken

Als je van plan bent om geboende of gepolijste oppervlakken te schilderen dient je eerst de bestaande coating te verwijderen door het oppervlak grondig te schuren. We raden je aan de verf op een klein stukje te testen omdat Farrow & Ball verfproducten niet altijd geschikt zijn voor gebruik op geboende of gepolijste lagen.

Het voorbereiden van radiatoren

Dit product is geschikt voor gebruik op conventionele met heet water gevulde radiatoren waarvan de oppervlaktetemperatuur de 60°C niet overschrijdt. We adviseren dit product niet te gebruiken op met stoom gevulde radiatoren omdat deze op een aanzienlijk hogere temperatuur werken. Zorg ervoor dat de radiator is uitgeschakeld en afgekoeld voordat start met schilderen. Ontvet en reinig nieuwe en reeds geschilderde radiatoren grondig. Verwijder eventuele losse verf en roest tot op het oorspronkelijke materiaal. Breng twee lagen Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat in de correcte kleur voor de deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Gietijzeren radiatoren: Verf en primers op waterbasis kunnen, wanneer ze direct in contact komen met gietijzeren oppervlakken, leiden tot roestvorming. Om die reden raden wij aan om op gietijzeren oppervlakken, voorafgaand aan het verven, een specialistische primer te gebruiken.

 

 

 

Farrow & Ball Metal Primer & Undercoat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode5051836257019
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondMetaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review