Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball Exterior Masonry

 • Rendement: 8 m2 per liter

Farrow & Ball Exterior Masonry

De Farrow & Ball Exterior Masonry is een zeer matte, uitermate slijtvaste finish voor metselwerk buitenshuis. Waterdicht, schimmelwerend, gedurende maximaal 15 jaar bestand tegen bladderen, scheuren, krijten en verbleken. Niet geschikt voor gebruik op oppervlakken met een hoog alkaligehalte of zeer poreuze ondergronden. De Exterior Masonry is watergedragen en geurarm en dus beter voor jou en voor het milieu.

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Farrow & Ball Exterior Masonry is een toppresterende muurverf voor buiten, ter bescherming van alle buitenoppervlakken zoals metselwerk. Farrow & Ball Exterior Masonry geeft het oppervlak de karakteristieke F&B-look!

Farrow & Ball Exterior Masonry

Farrow & Ball Exterior Masonry is een matte muurverf voor buiten die beschermt tegen extreme weersomstandigheden, bacteriële contaminatie en is vuilbestendig. Nieuw stucwerk moet volledig droog zijn en dient zes maanden te verweren voordat het geschilderd wordt met Farrow & Ball Exterior Masonry. Breng Farrow & Ball Stabilising Primer aan op plaatsen die brokkelig of onstabiel blijven nadat de droogtijd is verstreken. Breng vervolgens twee lagen Farrow & Ball Exterior Masonry Paint aan. 

Droge nieuwe cementpleister – Farrow & Ball Exterior Masonry Paint wordt klaar voor gebruikgeleverd, maar kan met 10% water verdund worden om het aanbrengen op onbehandelde stabiele ondergronden te vergemakkelijken.

Farrow & Ball Exterior Masonry is 

 • leverbaar in 5 ltr verpakking goed voor 40m2 (afhankelijk van de ondergrond)
 • uitermate duurzaam en slijtvast
 • bestand tegen bladderen en schilferen
 • bestand tegen kleurverbleking
 • waterdicht en luchtdoorlatend
 • schimmelbestendig
 • vuilbestendig
 • afwasbaar
 • sneldrogend (binnen 2 uur onder normale omstandigheden)
 • levensduur van max. 15 jaar

Nieuwe en onbewerkte oppervlakken behandelen

Voordat u nieuw schuur(stuc)werk afdicht met Farrow & Ball Exterior Masonry wilt schilderen moet de ondergrond eerst volledig droog zijn en is het raadzaam het oppervlak gedurende ongeveer 3 maanden te laten verweren. Als de ondergrond eenmaal goed droog is behandelt u brokkelende of onstabiele gedeelten met een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer. Nadat u de ondergrond op de correcte manier hebt voorbehandeld brengt u twee lagen Farrow & Ball Exterior Masonry aan met een kwast of roller. Let er hierbij op dat u de verf niet te dik aanbrengt in holtes en hoeken. Farrow & Ball Exterior Masonry wordt klaar voor gebruik geleverd. U kunt echter op nieuwe, met cement bepleisterde oppervlakken een verdunde laag (met een verhouding van 10%) aanbrengen om de hechting van de verf op solide, onbehandelde ondergronden te bevorderen.

Beton schilderen met Farrow & Ball Exterior Masonry

Laat nieuw beton gedurende tenminste 3 maanden uitharden alvorens dit te schilderen. Repareer en vul eventueel oud of onstabiel beton en geef het vulmiddel voldoende tijd om uit te harden voordat u een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer aanbrengt.

Het schilderen van bestaand werk met Farrow & Ball Exterior Masonry

Houd er rekening mee dat onstabiele ondergronden in bepaalde gevallen niet geschilderd kunnen worden - in geval van twijfel raden wij u aan professioneel advies in te winnen. Oppervlakken met ernstige structurele schade, zoals scheuren of los cement, moeten gerepareerd worden voordat de verf kan worden aangebracht. Breng eerst een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer aan op gerepareerde of ernstig beschadigde gedeelten, gevolgd door twee lagen Farrow & Ball Exterior Masonry met een kwast of roller. Breng de verf niet te dik aan in holtes en hoeken en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Onstabiele oppervlakken (alkalisch, brokkelig of poreus) moeten voorbehandeld worden met Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer. Breng een laag aan met een kwast, strijk de primer goed uit op het oppervlak en breng vervolgens twee lagen Farrow & Ball Exterior Masonry aan met een kwast of roller. Breng de verf niet te dik aan in holtes en hoeken en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen. Ondergronden die zijn aangetast door schimmel of algen dienen te worden behandeld met een geschikt schimmeldodend middel of bleekmiddeloplossing en moeten vervolgens de tijd hebben om volledig te drogen. Schraap en borstel onstabiele ondergronden schoon en breng een laag Farrow & Ball Masonry & Plaster Stabilising Primer aan, gevolgd door twee lagen Farrow & Ball Exterior Masonry met een kwast of roller. Breng de verf niet te dik aan in holtes en hoeken en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Farrow & Ball Exterior Masonry bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode5029496030556
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadExtra mat
Schrijf uw eigen review