Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball Colour by Nature

Crimson Red

Kleurcode: W93
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Colour by Nature Crimson Red W93 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 71 totaal

Pagina

Crimson Red Farrow and Ball

 

farrow and ball crimson red w93

Deze kleur wordt door het merk zelf omschreven als een warme en diep roze kleur. Veel mensen beschouwen deze kleur echter ook als terracotta. Een zachte kleur die u direct het ‘welkom gevoel’ geeft. Voor wie de kleur eruit wil laten springen kan deze kleur goed combineren met Scotch Blue. Zowel Crimson Red als Scotch Blue horen bij de colour by nature collectie van Farrow and Ball. Mocht u graag eerst even willen testen of deze kleur inderdaad zo uitpakt als dat u verwacht dan kunt u gemakkelijk een kleurtester (100ml) bestellen via de website.

 

De Crimson Red W93 mengen in een ander merk

 

Het Britse merk Farrow and Ball staat bekend om haar ongenaakbare kleurkwaliteit. Elke kleur heeft een prachtige uitstraling en een eigen unieke verhaal. Buiten dit stukje beleving leven de kleuren ook daadwerkelijk op de muur. Mede door het extreem matte effect van de verf spelen de kleuren met de lichtinval. Hierdoor verandert de kleur beetje bij beetje van karakter gedurende de dag. Dit wordt mede bereikt door de toevoeging van extra pigment. Doordat dit kostbare grondstoffen zijn liggen de prijzen van dit merk ook hoger dan die van enkele andere merken. Om deze reden krijgen we regelmatig de vraag of we de Farrow and Ball Crimson Red W93 kunnen mengen in de verf van een ander merk. Dit is mogelijk, maar zeker niet zonder risico. Ondanks dat wij in het bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines zal de kleur altijd afwijken. Ook kan dat geliefde matte effect nooit bereikt worden met een verf van een ander merk en zullen de kleuren niet gaan ‘spelen’ met het licht. Gelukkig is er ook een meevaller! Het rendement van Farrow & Ball ligt circa 30% hoger dan dat van andere merken. Hierdoor kunt u met dezelfde hoeveelheid 30% meer oppervlakte verven. Kleine vuistregel is dus dat u als het ware 30% van de prijs af kunt doen, dan is het uiteindelijke prijsverschil toch nog kleiner!

 

Andere mooie roze kleuren muurverf

 

De Farrow and Ball Crimson Red is een rode kleur die na het toevoegen van andere kleuren een roze/terracotta gloed krijgt. Mocht u nu op zoek zijn naar andere mooie roze muurverf kleuren of terracotta muurverf dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor u de mooiste kleuren samengesteld zodat u zich heerlijk kunt laten inspireren. Hier ziet u niet alleen kleuren van Farrow and Ball maar ook van andere merken. Indien u graag ‘vooraan begint’ start dan eens bij onze Top 25 kleuren muurverf pagina.

 

De beste muurverf

 

Gezien het een felle kleur betreft zien we dat deze kleur heet meeste wordt gebruikt als muurverf voor binnen. De beste muurverf voor deze klus zal dan de Farrow and Ball Estate Emulsion zijn (voor woonkamers, slaapkamers e.d.) of de Modern Emulsion (badkamers). Indien u deze kleur graag wilt gebruiken als lak kunt u het beste gaan voor de Estate Eggshell. Naast deze situaties zijn er ook nog vele andere situaties denkbaar. Gebruik de filters op onze website om erachter te komen welke verf het beste bij uw situatie past.

 

Welke kleuren zijn te combineren met Crimson Red Verf

 

Gezien de kleur zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen is het juist extra handig dat dit Britse merk zelf enkele kleurschema’s heeft samengesteld. Zodoende kunt u gemakkelijk zien welke kleuren er volgens de makers het beste passen bij de Crimson Red W93.

 

kleurschema crimson red