Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Joa's White

Kleurcode: 226
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Joa's White 226 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Joa’s White Farrow and Ball

 

Wit rood muurverf

Een warme neutrale kleur op basis van rood, vernoemd naar onze eerste kleurenconsulente Joa, die nog steeds veel Farrow & Ball kleuren ontwikkelt. Joa's White is een licht en zuiver taupe met een vleugje zwart pigment, waardoor het perfect te combineren is met kalksteen, leer en linnengoed dat vaak in eigentijdse huizen wordt gebruikt. U kunt gemakkelijk de kleurtester Farrow and Ball thuis bestellen. Zo kunt u direct zien hoe de kleur zich gedraagt op uw muur.

 

Joas White mengen in een ander merk

 

Dit Britse merk staat niet voor niets bekend als het aller beste merk in de verfmarkt. De verf bevat namelijk extra pigment, waardoor de opmerkelijke kleuren een extreme diepe uitraling hebben. Ook zorgt dit voor een mooie matte finish en krijgt de verf de unieke eigenschap om te ‘spelen’ met de licht. Dit houdt in dat de kleur verschillende tinten heeft, afhankelijk van hoe de hoeveelheid licht die het krijgt. Een veelgestelde vraag die wij krijgen is of wij deze verf in een ander merk kunnen mengen. Wij beschikken over de aller nieuwste generatie mengmachines dus dit is zeker mogelijk. Echter raden wij dit niet aan, omdat de kleur altijd af zal wijken. Ook zal niet hetzelfde diepe matte eindresultaat bereikt worden en zal de verf daardoor niet gaan spelen met het licht. Het beste resultaat bereikt u met de originele Farrow and Ball Joa’s White, omdat de verf van merken in een lagere klasse niet te vergelijken zijn. Om deze zelfde reden is de prijs ook hoger. Echter is het rendement hoger, waardoor u met minder liter verf evenveel opervlakte kunt bedekken.

 

Diverse wittinten

 

Wilt u nog even verder kijken dan de Farrow and Ball 226? Neem dan eens een kijkje op onze vele inspiratiepagina’s met verschillende kleuren van verschillende merken. Zo hebben we een pagina met de populairste muurverf kleuren. Indien u nog ever verder wilt kijken naar witte tinten, is er de top witte muurverf pagina.

 

Welke verf soort is geschikt?

 

Omdat u voor iedere situatie een verschillende soort muurverf dient te gebruiken, hebben wij op onze website enkele filters die u helpen om de geschikte soort te vinden. Zo is er de Estate Emulsion als binnen muurverf en als lakverf is er de Farrow & Ball Estate Eggshell of de Full Gloss Paint voor hout en metaal.

 

Joa’s White 226 combineren

 

Deze neutrale kleur laat zich gemakkelijk combineren. Hieronder ziet u een kleurenschema met verschillende mogelijkheden om de Farrow and Ball Joa’s White 226 te combineren met andere kleuren:

Kleurschema Joa's White