Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Dove Tale

Kleurcode: 267
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Dove Tale 267 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 95 totaal

Pagina

Dove Tale Farrow and Ball

 

Grijs Lila muurverf

Dit warme grijs bevat lila ondertonen en is een donkerdere versie van de Elephant’s Breath. Deze kleur is de perfecte keuze voor de slaapkamer omdat de zachte lila ondertoon een warm en uitnodigend gevoel creëert. De kleur is ideaal voor wie op zoek is naar een warme grijze afwerking. Wilt u graag zien hoe de Farrow and Ball Dove Tale zich op uw muur gedraagt? Bestel dan eenvoudig de kleurtester via onze website.

 

 

Is de Dove Tale 267 mengbaar in een ander merk?

 

Het merk met de beste reputatie in de verfbranche is het Britse merk Farrow and Ball. Deze reputatie heeft het merk te danken aan de ongenaakbare kwaliteit van de verf. Door de toevoeging van extra pigment, krijgt u een fraai en mat eindresultaat. Daarnaast heeft de verf de bijzondere eigenschap om te gaan spelen met het zonlicht waardoor de kleur gedurende de dag zal veranderen. Het beste eindresultaat bereik je met de Farrow and Ball 267. Echter ligt de prijs van de verf hoger dan die van een ander merk. Daarom krijgen wij veelvuldig de vraag of het mogelijk is om de verf te mengen in een merk in een lagere klasse. Dankzij onze nieuweste generatie aan mengmachines is dit mogelijk, maar dit raden wij zeker niet aan. Het is namelijk niet zonder risico. De kleur zal altijd afwijken en het geliefde matte effect zal nooit bereikt worden in combinatie met een verf van mindere kwaliteit. Ook zal de verf niet gaan spelen met het licht, wat de originele verf wel doet. Om te compenseren is de dekkingsgraad van dit merk een stuk hoger dan die van andere merken, waardoor het prijsverschil toch meevalt.

 

 

Andere mooie grijstinten

 

Wij inspireren mensen graag met de mooiste kleuren. Daarom hebben we verschillende pagina’s opgesteld, zoals de top 25 pagina die de nieuwste verftrends bevat. Bevalt deze mooie grijstint u, maar wilt u nog even verder kijken? Kijk dan eens op onze top grijze muurverf. Ook zijn er nog specifiekere pagina’s voor het geval u wat dieper op zoek wilt, zoals de lichtgrijze muurverf pagina.

 

 

Verschillende soorten verf

 

Het is van belang dat u de juiste soort verf gebruikt voor uw situatie. Bent u op zoek naar binnen muurverf? Dan dient u gebruik te maken van de Farrow and Ball Estate Emulsion. Voor uw schilderklussen waar buiten muurverf voor nodig is, is er de Exterior Masonry en voor een galnzend eindresultaat op houtwerk en metaal is er de Full Gloss Paint. Door gebruik te maken van onze handige filters, weet u altijd dat u de juiste soort verf inkoopt.

 

 

Kleurencombinaties voor de Farrow and Ball 267

 

Dit warme grijs is goed te combineren, maar wij begrijpen dat door het enorme aanbod het lastig kan zijn om de perfecte combinatie te vinden. Daarom hebben wij hieronder voor u enkele opties om de Farrow and Ball Dove Tale 267 te combineren, afgebeeld in kleurenschema’s:

Kleurschema Dove Tale