Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball Colour by Nature Kleuren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Farrow & Ball Colour by Nature

Farrow & Ball is samen met het Natural History Museum zijn een mooie en vooral unieke samenwerking aangegaan. Het Natural History Museum is een van de drukstbezochte musea ter wereld en kent een unieke collectie boeken en voorwerpen. Één van de zeldzame boeken die hier te vinden zijn in haar collectie is Werner‘s Nomenclature of Colour uit 1814. Deze roemrijke kleurengids werd door ontdekkingsreiziger Charles Darwin gebruikt bij het classificeren van dieren, insecten en planten. In samenwerking met het museum heeft Farrow & Ball zestien kleuren uit dit boek geselecteerd en daar speciale natuurkleuren muurverf voor ontwikkeld. Deze nieuwe kleuren vallen onder Colour by Nature. Het aantal Farrow & Ball kleuren groeit hiermee van 132 naar maar liefst 148 kleuren.

Welke producten zijn er van Farrow & Ball

Als beginnend schilder van Farrow & Ball is het soms lastig te zien welk product nu precies voor welk doeleind bedoelt is, hieronder een lijstje met de product en de bijbehorende omschrijving :

Farrow & Ball Colour by Nature bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak.
De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.