Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Skimming Stone

Kleurcode: 241
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Skimming Stone 241 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 95 totaal

Pagina

Skimming Stone Farrow and Ball

 

farrow and ball skimming stone 241

Deze licht grijze verf is de populairste kleur licht grijs van het Britse merk Farrow and Ball. De Skimming Stone dankt zijn naam aan de 19e eeuwse gipskleur. Deze rustgevende kleur wordt veelal gebruikt in slaapkamers. Deze kleur gaat zeer goed samen met grijs, blauw maar ook taupe. Wilt u met eigen ogen zien of deze kleur past op uw muur? Bestel dan gemakkelijk een kleurtester van Farrow and Ball.

 

Skimming Stone mengen in een ander merk

 

In zowel onze fysieke- als online winkel krijgen we regelmatig de vraag of we Skimming Stone verf kunnen mengen in een ander merk dan Farrow & Ball. Doordat wij de nieuwste generatie mengmachines hebben staan is dit zeker mogelijk. Maar dit is zeker niet zonder risico. Indien u de Skimming Stone 241 wilt laten mengen in de verf van een ander merk ontstaat er altijd kleurverschil. Tevens staat dit merk staat bekend om haar zeer matte uitstraling en diepe kleuren door het toevoegen van extra pigment. Deze hoge mate van afwerking kunnen wij niet bereiken met verven waar goedkopere ingrediënten in zitten. Ook spelen de kleuren van dit merk met het licht en ook dat kunnen we niet bereiken met een verf van een ander merk. Een voordeel is dat wanneer u de Farrow and Ball Skimming Stone 241 besteld in de originele verf het rendement per liter ook een stuk beter is. Zodoende valt het prijsverschil toch nog lager uit.

 

Meet verf kleuren licht grijs

 

We houden ontzettend veel van kleuren en deze passie delen we graag met onze bezoekers en klanten. We hebben ontzettend mooie kleur inspiratie pagina’s gemaakt om u extra goed op weg te helpen. De Farrow and Ball Skimming Stone 241 is een lichtgrijze kleur maar we hebben ook een speciale pagina met nog meer licht grijze muurverf kleuren. Mocht u op zoek zijn naar nog meer inspiratie kijk dan eens naar onze top 25 kleuren muurverf!

 

Kies de juiste verf

 

Deze verf verkopen we het meeste als muurverf binnen. In het geval dat u bijvoorbeeld uw woonkamer wilt verven zal de Farrow and Ball Estate Emulsion de meest voor de hand liggende verf zijn. Voor de wat vochtigere vertrekken zoals de badkamer raden we u de Modern Emulsion aan. Welk vertrek u ook van plan bent om te schilderen (of uw buitenmuur) maak gebruik van onze filters en u ziet direct welke verf het meest geschikt is!

 

Bijpassende kleuren

 

Lichtgrijs is een zeer rustgevende kleur maar kan wat meer de aandacht naar zich toe trekken door het gebruik van andere kleuren. Het merk heeft een serie bijpassende kleurschema’s gemaakt. Onderstaande verven zijn complementair aan de Skimming Stone 241.

 

kleurschema skimming stone