Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Red Earth

Kleurcode: 64
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Red Earth 64 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Red Earth Farrow and Ball

 

farrow and ball red earth 64

De aller populairste kleur terracotta van Farrow and Ball is de Red Earth 64. Deze verf is een mengeling van rode en gele pigmenten en deze kleuren samen creëren deze adembenemende rode aarde tint. Deze kleur speelt ook heel mooi met het licht en wordt steeds ‘dieper’ naarmate het minder zonlicht krijgt. U kunt zelf gemakkelijk kijken hoe de kleur zich bijvoorbeeld gedraagt op uw muur door een kleurtester te bestellen.


Red Earth mengen in een ander merk


Farrow and Ball is wellicht wel de meest geliefde verf door haar mooie diepe kleuren en matte effect. Ook heeft de verf van Farrow and Ball extra pigment in hun verf en ‘spelen’ de kleuren zoals de Farrow and Ball Red Earth met het licht. Regelmatig krijgen we de vraag of we een van de kleuren van dit Britse merk kunnen mengen maar dat is niet geheel zonder risico. De kleuren zullen altijd afwijken en ook het speciale matte effect kunnen we niet bereiken met een verf van een ander merk. Daarnaast heeft Red Earth Verf van Farrow and Ball zelf een veel betere dekking (dus hoeft u ook minder vaak te schilderen om het dekkend te krijgen). In een ‘normale’ situatie’ kunt u 14m2 per liter verven, dit in tegenstelling tot de circa 10m2 van andere merken. Zodoende pakt het prijsverschil toch nog lager uit.


Andere mooie terracotta verf kleuren


Wij inspireren onze bezoekers graag, zowel in onze ‘offline’ als online winkel. We hebben een zeer mooie inspiratie pagina met de mooiste kleuren verf. In de Top 10 van deze lijst staat ook Terracotta verf. Hier hebben we de mooiste terracotta kleuren op een rij gezet van niet alleen Farrow & Ball maar ook andere merken.


Welke kleuren kunt u combineren met Red Earth


De terracotta kleur zelf is al adembenemend maar deze kleur kunt u nog sprekender krijgen door het aan te vullen met andere kleuren. Farrow and Ball heeft voor u enkele kleurenschema’s gemaakt! Dit zijn mooie kleuren die passen bij de Red Earth:

 

kleurschema red earth