Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Terra Roze

In onze populairste verfkleuren, staat roze muurverf op de vijfde plaats. Hieronder hoort nog een aantal andere tinten, zoals muurverf terra roze. Onderstaand vindt u een top 5 van de mooiste terra roze muurverf tinten.

 

Iedere genoemde kleur is beschikbaar in verscheidende typpes verf, afhankelijk van de ondergrond die u wilt beschilderen. Wilt u de kleur eerst thuis uitproberen? Dan kunt u eenvoudig de kleurentester thuis bestellen.

 

Wilt u nog even verder kijken dan terra roze muurverf? Bekijk dan ook eens de volgende pagina's: muurverf terracotta, muurverf bruin roze, muurverf rood

 

 

 

#1 Terra Roodroze 

We starten het rijtje met een vrij donkere terra roze muurverf kleur van het merk Paint & Paper Library. Het is een echte schoolboekkleur en een ideale tint voor een glamoureuze bibliotheek, eetkamer of studeerkamer.

 

Op onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Very Well Red 426

 

Terra roodroze muurverf

 

 

#2 Oud Terra Roze

Deze terra roze muurverf ontleent zijn naam aan de leeszalen of kleine bibliotheken die vaak in Engelse landhuizen te vinden zijn, en creëert een onvervalst verouderde sfeer. Het is een modderige tint die veel rode pigmenten bevat en ook zeer mooi is in kleinere ruimtes. 

 

Op onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Book room Red 50.

 

 Oud Terra Roze muurverf

 

 

#3 Terra Roze

De volgende kleur is een echte muurverf terra roze van het Britse merk Farrow and Ball. Het is een warme kleur die is vernoemd naar de aarde onder onze voeten. Het bevat gele en rode pigmenten en staat bekend om een ongekende diepte die ervoor zorgt dat de kleur een spelend effect heeft met het licht op uw muren.

 

Op onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Red Earth 64.

 

terra roze muurverf

 

 

#4 Diep Terra Roze 

Deze terra roze muurverf is een zeer zachte kleur die gecreëerd is door secundair groen met primair rood te mengen van het Britse merk Little Greene. De kleur is vooral gewild door zijn discretie en excentrieke diepte. De kleur is erg mooi in combbinatie met verfkleuren uit de de China Clay serie. 

 

Op onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Ashes of Roses 6.

 

Diep terra roze muurverf

 

 

#5 Modern Terra Roze 

Deze terra roze muurverf wordt ook geclassificeerd als een modern rood dat zijn naam ontleent aan de kenmerkende karmozijnrode bladeren van de Italiaanse cichorei. Het is meer getemperd dan magenta en vult een ruimte vol zelfvertrouwen en energie zonder de felheid van een echt, zuiver rood te hebben.

 

Op onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Radicchio 96.