Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Sulking Room Pink

Kleurcode: 295
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Sulking Room Pink 295 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 86 totaal

Pagina

Sulking Room Pink Farrow and Ball

 

farrow and ball sulking room pink 295

Een van de populairste kleuren roze van het merk Farrow & Ball is de Sulking room pink. Deze kleur wordt door het merk zelf omschreven als een gedempte poederige rose kleur die zich gemakkelijk aanpast aan de ruimte. Deze kleur werd veelvuldig gebruikt  in de klassieke ‘boudoir’ kamers in Frankrijk. De kleur reageert redelijk heftig op het zonlicht en dat zorgt voor een schitterend schouwspel. Dit betekent ook dat de kleur wat kan verschillen van hoe deze op de foto getoond wordt. Wilt u zeker weten of de kleur bij uw ruimte past? Bestel dan gemakkelijk een Farrow and Ball Kleurtester!

 

Sulking Room Pink mengen in een ander merk

 

Farrow and Ball staat bekend om haar kwaliteitsverven met unieke kleurdiepte en matte afwerking. We krijgen veelvuldig de vraag of het mogelijk is om de Farrow and Ball Sulking Room Pink te mengen in een verf van een ander merk. Dit is mogelijk doordat we in het bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines. Echter, hebben we gemerkt dat we nooit genoeg in de buurt kunnen komen van het origineel dat de klant echt tevreden is. Dit komt doordat de kleur altijd iets afwijkt en we krijgen nooit dat matte effect bereikt met een verf van mindere kwaliteit. Het beste eindresultaat krijgt u wanneer u de Sulking Room besteld in de originele verf. Gelukkig ligt het rende ment van het origineel ook een stuk hoger dan dat van een andere verf. Zodoende valt het prijsverschil toch nog lager uit.

 

Mooie roze verf kleuren

 

Wij houden van inspireren en om die reden hebben we heel veel werk gestopt in onze inspiratie pagina over verschillende kleuren muurverf. Mocht u wellicht nog niet helemaal overtuigd zijn of u nu de juiste kleur heeft gekozen kunt u altijd nog onze roze muurverf pagina bekijken. Naast kleuren van dit merk vind u ook kleuren van andere merken op deze pagina.

 

Welke verf past het beste bij uw situatie

 

De meeste verf die wij verkopen is muurverf. Zeker in het geval van kleuren zoals roze, deze worden niet veel gebruikt op houten ondergronden. Voor muurverf hebben we grofweg twee smaken, de Farrow and Ball Modern Emulion (voor vochtige ruimtes zoals badkamers) of de Estate Emulsion (voor woonkamers, slaapkamers etc.). Voor overige ondergronden of ruimtes kunt u gemakkelijk onze filters gebruiken!

 

Kleuren die passen bij Sulking Room Pink

 

Een kleur als deze is altijd wat lastig combineren. Gelukkig heeft het Britse merk zelf schitterende kleurschema’s gemaakt van kleuren die passen bij Sulking room pink farrow and ball. Deze kleuren zijn:

 

farrow and ball sulking room pink