Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Hay

Kleurcode: 37
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Hay 37 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Huidige filters
  1. Glansgraad Mat Verwijder dit artikel
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)

1 product

Hay Farrow and BallDeze bescheiden gele muurverf is vernoemd naar het gedroogde gewas, hooi. De kleur heeft een stoffige uitstraling maar creëert tegelijkertijd een warme sfeer. Het is minder intens en zonnig dan de schonere Yellow Ground. Hay bevat een duidelijk groene ondertoon die iedere ruimte een rustige uitstraling geeft, vooral in contrast met houtwerk beschilderd met het gedempte Lime White. U kunt gemakkelijk de Farrow and Ball Hay 37 thuis uitproberen door de kleurentester Farrow and Ball te bestellen. Zo kunt u direct zien hoe de kleur zich gedraagt op uw muur.

 

Hay 37 mengen in andere verfmerken

De verf van dit Britse merk is van ongenaakbare kwaliteit en kan daarom beter niet gemengd worden in de verf van andere merken. Wij beschikken over de nieuwste generatie mengmachines, maar het mengen is niet zonder risico. Het verf assortiment van dit merk bestaat uit prachtige kleuren, zoals de Farrow and Ball 37, die allen unieke eigenschappen hebben. Zo hebben ze een zeer hoge dekkingsgraad en krijgt u een ongekend fraai en mat eindresultaat. Door het extra pigment in de verf, onstaat er een zekere diepte die reageert op het zonlicht. De kleuren kunnen er dus overdag heel anders uitzien dan s’avonds. Zo ontstaat er gedurende de dag een schitterend schouwspel op uw muur, wat voor een warme sfeer zorgt. De prijs van deze verf ligt dan ook hoger dan de prijs van een verf in een lager segment. Echter is door de hogere dekkingsgraad, het rendement ook hoger. Dit houdt in dat u met minder liter verf, hetzelfde oppervlakte kunt beschilderen waardoor het prijsverschil een stuk lager uitvalt. Bij donkerdere tinten, kan de verf zelfs goedkoper worden dan de andere merken.

 

Nog meer mooie gele verf kleuren

Naast deze prachtig warme gele muurverf, zijn er nog meer mooie muurverf geel kleuren. Dit is een van onze vele inspiratiepagina’s die we voor u opgesteld hebben. Bij Kleurenwaaier denken wij namelijk graag mee met de klant en proberen wij mensen zo veel mogelijk te inspireren. Bekijk ook eens onze populairste verfkleuren, waar een top 25 is opgesteld met de mooiste muurverf.

 

Verschillende soorten verf

Zoals u misschien al heeft gezien, is er een aantal verschillende soorten muurverf. Zo ook in de Hay Farrow and Ball. Indien u het lastig vindt om te zien welke type verf het beste is voor uw situatie, kunt u gebruik maken van de filters op onze website. Zo is er de Estate Emulsion als binnen muurverf, tenzij u op zoek bent naar een super schrobvaste variant. Dan is de Farrow and Ball Modern Emulsion een betere keuze voor u. De Exterior Masonry is geschikt als muurverf buiten.

 

Geschikte kleurenschema’s

Hieronder geven wij een paar voorbeelden om de Farrow and Ball Hay 37 te combineren met andere kleuren. Deze combinaties zijn weergegeven in een aantal kleurenschema’s zodat u direct kunt zien welke combinaties u mooi vindt: