Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Light Blue

Kleurcode: 22
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Light Blue 22 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Light Blue Farrow and Ball

 

farrow and ball light blue 22

Dit is een zeer speciale zilverachtige kleur blauw. Ondanks de zeer moderne uitstraling van de Farrow and Ball Light Blue 22 is dit een van de eerste kleuren van het merk dat werd opgericht in 1946. Deze lichtblauwe kleur gaat zeer goed samen met grijze kleuren en past bij vele soorten kamers. Door het speelse effect van deze kleur doet hij het goed in zowel donkere als lichte ruimtes. Zelf eens kijken hoe de kleur zich gedraagd op uw muur? Bestel een Farrow & Ball Kleurtester.

 

Is de Light Blue 22 te mengen in een ander merk?

 

Het merk met het meeste aanzien de branche is het Britse merk Farrow & Ball. Deze reputatie dankt het merk aan haar ongenaakbare kleurkwaliteit. Dit wordt bereikt door het toevoegen van extra pigmenten en dat zorgt voor dat fraaie matte effect. Ook spelen de kleuren met het zonlicht en daardoor zal de kleur zich anders gaan gedragen gedurende de dag. Mede door deze eigenschappen is de Farrow and Ball Light Blue een doorslaand succes. Echter, liggen de prijzen van dit merk hoger dan andere merken en krijgenwe veelvuldig de vraag of we de kleur kunnen mengen in een ander merk. Dit kan, echter is dit zeker niet zonder risico. De kleur zal altijd afwijken en ook kunnen we nooit dat geliefde matte effect krijgen met een verf van mindere kwaliteit. Gelukkig dekt de verf van dit merk een stuk beter dan andere verven. Zodoende wordt het prijsverschil gecompenseerd.

 

Andere mooie blauwe muurverf kleuren

 

Op zowel onze website als in onze verfwinkel in Den Bosch inspireren we graag mensen met de mooiste kleuren. Op onze website hebben we een aparte pagina met de 25 populairste kleuren muurverf en hebben we zelfs een aparte pagina over de mooiste kleuren blauwe muurverf. Hier tonen we niet alleen de kleuren van Farrow and Ball maar ook van andere merken, zodoende weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!


De meest geschikte verf

 

Voor elke soort ruimte heeft Farrow and Ball een gepaste verf zodat de Farrow and Ball 22 lang mee gaat en u het mooiste resultaat heeft. Via de filters kunt u simpel ingeven waar in welke ruimte u de verf wilt gaan gebruiken en wat de ondergrond is. De meest verkochte verven zijnde muurverven Estate Emulsion & Modern Emulsion.

 

 

Welke kleuren kun je combineren met de Light Blue 22

 

De kleur is zeer veelzijdig en daarom is het prettig dat het Britse merk u op weg helpt met enkele kleurschema’s. De volgende kleuren passen erg goed bij de light Blue:

 

kleurschema light blue