Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Hague Blue

Kleurcode: 30
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Hague Blue 30 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Hague Blue Farrow and Ball

 

farrow and ball hague blue 30

Een van de populairste kleuren van Farrow and Ball is Hague Blue 30. Dit is een diepe donkerblauwe muurverf die zijn inspiratie kent door het gekleurde houtwerk dat veel werd gebruikt door de Nederlanders! Naast het gebruik van Farrow and Ball Hague Blue op muren wordt het ook veel gebruikt als accentkleur op bijvoorbeeld plinten. Voor elke soort ondergrond heeft Farrow and Ball een eigen soort verf. U komt er direct achter welke soort verf het beste bij uw ruimte past door uw keuzes te maken wat betreft ruimte en ondergrond in de filters. Indien u zelf eens wilt kijken of de kleur goed bij uw ruimte past kunt u hier gemakkelijk een kleurtester bestellen.

 

 

Hague Blue mengen in een ander merk

 

Veel mensen zijn op zoek om Hague Blue te laten mengen in bijvoorbeeld Flexa. Dit is allemaal mogelijk maar niet zonder risico. Farrow and Ball staat bekend om haar hoge kwaliteitsverven die een extra mat effect hebben en spelen met het zonlicht. Dit komt onder andere door de toevoeging van extra pigment. Deze ingredienten zitten simpelweg niet in de verven van andere merken. Hierdoor zullen zowel de kleur als afwerking altijd afwijken. De Hague Blue 30 in zijn originele verf zal altijd zorgen voor het mooiste eindresultaat. Gelukkig ligt het rendement van de originele verf ook een stuk hoger dan dat van andere merken dus uiteindelijk valt de prijs nog wat lager uit dan het op het eerste oog lijkt.

 

Meer mooie kleuren blauwe muurverf

 

Wij van Kleurenwaaier.nl houden enorm veel van kleuren en we inspireren u dan ook graag in zowel onze online als offline winkel Om u hier goed bij te helpen hebben wij pagina's op onze website waarbij wij u de mooiste blauwe muurverf laten zien maar ook heel specifiek donkerblauwe muurverf. Indien u wilt beginnen bij alle kleuren bekijk dan onze top 25 muurverven pagina.

 

De juiste kleur in de juiste verf

 

Het Britse merk heeft pakweg 12 verschillende soorten verf die ieder weer geschikt zijn voor hun eigen ondergrond en condities. Zo zijn er muurverven voor binnen (Estate Emulsion), muurverf voor buiten (exterior Masonry) en andere soorten verven. Bekijk alle soorten verven van Farrow & Ball hier.

 

Welke kleuren passen bij Hague Blue

 

Een kleur op de muur kan pas echt mooi tot uiting komen bij een goed passend kleurenspel. Farrow and Ball geeft in hun kleurenschema aan dat de volgende kleuren perfect zou passen bij hun Hague Blue 30:

 

kleurschema hague blue

 

-Skylight

-Borrowed Light

-Parma Gray

-Lulworth Blue

-Off Black

-St Giles Blue