Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Parma Gray

Kleurcode: 27
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Parma Gray 27 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Parma Gray Farrow and Ball

 

farrow and ball parma gray 27

Ook deze koele blauwe kleur wordt toegeschreven aan de grote kleurenontwerper John Fowler. Parma Grey wordt gebruikt als de achtergrond voor talloze Kostuumdrama’s en creëert de perfecte tijdssfeer in contrast met Wimborne White. Hoewel het koele karakter van deze kleur in contrast met een helder wit nogal formeel kan aanvoelen, is het een favoriet voor degenen die de voorkeur geven aan een schone en strakke afwerking. Indien u benieuwd bent hoe deze kleur staat op uw muur, kunt u eenvoudig de kleurtester Farrow & Ball thuis bestellen om het uit te proberen.

 

Mengen in de verf van een ander merk

 

Omdat dit Britse merk de allerbeste reputatie heeft in de verfmarkt, is deze niet te vergelijken met de verf van andere merken. De verf is daarom ook duurder, tenzij het rendement hierin meegenomen wordt. Dit merk biedt namelijk een hogere dekkingsgraad, waardoor u in plaats van 10 m² wel 14 m² kunt bedekken. Om deze reden zal het prijsverschil uiteindelijk toch meevallen. Wij raden het dan ook niet aan om deze verf in de verf van een ander merk te mengen, omdat de kleur altijd af zal wijken. Ook bevat de verf van Farrow and Ball extra pigment wat zorgt voor unieke eigenschappen die niet tot hun recht komen wanneer de verf gemengd wordt. Zo zal de verf gaan spelen met het licht waaraan het blootgesteld is, waardoor er gedurende de dag een prachtig schouwspel op uw muur vormt. De karakteristieke verfkleuren staan bekend om hun extreme diepte en complexiteit. Wanneer de verf wordt gemengd, zal nooit het klassieke fraaie en matte eindresultaat bereikt worden als met de originele Farrow and Ball 27.

 

Nog meer blauwe muurverf

 

Naast de koele Farrow and Ball Parma Gray, zijn er nog meer mooie blauw grijze muurverf kleuren. Dit is een van de vele inspiratiepagina’s die wij voor u hebben gemaakt. Blauw grijs behoort bijvoorbeeld onder de categorie blauwe muurverf, wat nummer drie is in onze top 25 muurverf kleuren. Op deze pagina staan de grootste muurverf kleuren trends samengevat. Bekijk al onze inspiratiepagina’s en krijg nieuwe inzichten voor in uw huis.

 

Verschillende soorten verf

 

Binnen het aspect muurverf, zijn er verschillende soorten namelijk binnen muurverf en muurverf buiten. Het is van belang dat u de juiste soort verf kiest voor uw situatie. Gaat u bijvoorbeeld voor een extreem matte finish op uw binnenmuren? Dan is er de Estate Emulsion. Voor een super schrobvast eindresultaat voor plekken zoals uw badkamer of achter uw fornuis, kunt u de Modern Emulsion gebruiken. Voor een matte finish op houtwerk, pleisterwerk en metaal binnenshuis is er de Farrow & Ball Dead Flat. Met de filters op onze website vindt u eenvoudig de goede soort verf voor uw situatie.

 

Parma Gray 27 combineren

 

Om u een idee te geven van enkele mogelijkheden om de Farrow and Ball Parma Gray 27 te combineren, hebben wij hieronder kleurenschema’s voor u gemaakt. Zo ziet u in een oogopslag welke kleuren zich makkelijk laten mixen met de Parma Gray:

Kleurschema Parma Grey