Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Borrowed Light

Kleurcode: 235
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Borrowed Light 235 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Borrowed Light Farrow and Ball

Zacht lichtblauw muurverf

Dit bleek en verhelderd blauw roept de kleur op van een zomerhemel en is een prachtig lichtblauw, genoemd naar het tere licht dat door kleine ramen en doorkijkvensters naar binnen valt. Borrowed Light doet het even goed in een kamer zonder licht als in een luchtige serre. Deze zachte en klassieke tint is perfect geschikt voor kinderkamers, vooral in contrast met Stiffkey Blue op meubilair of houtwerk. Dit merk staat bekend om de perfecte finish en zeer goede dekking, waardoor u minder verf in hoeft te kopen. U kunt eenvoudig eerst de kleur bij u thuis uitproberen door de kleurentester Farrow & Ball te bestellen.

 

Andere blauwtinten

Indien u op zoek bent naar de perfecte blauwtint, verwijzen wij u graag door naar onze top blauwe muurverf pagina, een van onze vele inspiratiepagina’s. Indien de zachtheid van de Farrow and Ball Borrowed Light u wel bevalt, kunt u ook een kijkje nemen bij onze mooiste lichtblauwe verfkleuren pagina. Weet u nog niet zo goed welke kleur u graag wilt? Begin dan bij het begin en bekijk onze top 25 muurverf kleurentrends.

 

De juiste variant van de Borrowed Light 235

Het is van belang dat u de juiste soort verf kiest voor klus zodat u kunt rekening op het mooiste resultaat wat van de langste duur zo blijft. Zo zit er een verschil tussen binnen muurverf en muurverf buiten. Neem bijvoorbeeld de Modern Emulsion voor een schrobvaste finish die zeer geschikt is voor vochtigere ruimtes en de Farrow and Ball 235 Estate Emulsion voor een uiterst matte finish. De Farrow and Ball Exterior Masonry is geschikt voor uw buiten muren.

 

Geschikte kleurenschema’s

Door het enorme aanbod aan verfkleuren, begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken over de geschikte kleurencombinaties. Hieronder vindt u enkele opties om de Farrow and Ball Borrowed Light 235 te combineren:

Kleurschema Borrowed Light