Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Inchyra Blue

Kleurcode: 289
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Inchyra Blue 289 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Inchyra Blue Farrow and Ball

 

farrow and ball inchyra blue 289

De populairste kleur blauw-grijs van Farrow and Ball is Inchyra Blue. De kleur komt van de dramatische Schotse luchten die te zien zijn op de achtergrond van het Georgische Inchyra House. Het is een speelse kleur, afhankelijk van het licht kan de Inchyra Blue 289 neigen naar blauw, grijs of zelfs groen. Om gemakkelijk te kunnen ervaren welke kleur in uw ruimte de boventoon voert kunt u gemakkelijk een Farrow & Ball kleurtester  bestellen.

 

Inchyra Blue mengen in een andere soort verf

 

Farrow and Ball heeft misschien wel de aller beste reputatie in de markt. Het merk staat bekend om zijn mooie diepe kleuren en ongenaakbare matte afwerking. Hier hangt ook een prijskaartje aan vast en daardoor krijgen we regelmatig de vraag of we Farrow and Ball Inchyra Blue kunnen mengen in een andere verf. Dit kan, doordat we de nieuwste generatie mengmachines hebben. Echter, zal er altijd spraken zijn van kleurverschil. Een ander nadeel is dat we nooit dat fraaie matte effect bereiken als met een originele Farrow and Ball verf. Het beste resultaat krijgt u dus altijd wanneer u de Inchyra Blue 289 laat mengen in de originele verf. Gelukkig heeft Farrow and Ball het hoogste rendement van alle verven. Dit wil zeggen dat u per liter ongeveer 14m2 kunt verven (in normale omstandigheden) in tegensteling tot circa 10m2 met andere merken. Zodoende valt het prijsverschil toch nog lager uit.

 

Nog meer blauwgrijze muurverf

 

Kleurenwaaier.nl staat bekend doordat wij nagenoeg alle kleuren van alle merken en zelfs bouwmarkten op onze site hebben staan. Tevens hebben we schitterende inspiratiepagina’s van allerlei mooie muurverf kleuren. We hebben zelfs een speciale pagina met de mooiste blauw grijze muurverf samengesteld. Hier kunt u zich gemakkelijk laten inspireren middels kleuren van dit merk maar ook van andere merken.

 

Welke verf is het meest geschikt voor mijn klus?

 

Deze kleur wordt regelmatig gebruikt op houten ondergronden en kozijnen. In dat geval dient u de Estate Eggshell te gebruiken voor de binnenkant van de kozijnen en de Full Gloss voor buiten. Naast houten ondergronden zien we deze kleur ook veel terug als muurverf voor binnen. In dat geval kunt u kiezen voor Estate Emulsion indien u uw huiskamer, slaapkamer of hal gaat verven. Voor de vochtigere ruimtes zoals een badkamer of kelder is de Modern Emulsion het meest geschikt.

 

Welke kleur past er bij Inchyra Blue?

 

Deze kleur bestaat uit 3 kleuren en is daardoor wat lastig te combineren. Gelukkig heeft dit Britse merk enkele kleurschema’s gemaakt om u voor uit te helpen. De Farrow and Ball 289 laat zich volgens de makers het beste combineren met de volgende kleuren:

 

kleurschma inchyra blue