Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Pavilion Gray

Kleurcode: 242
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Pavilion Gray 242 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Pavilion Gray Farrow and Ball

 

farrow and ball pavilion gray 242

Een zeer populaire kleur die het merk al erg lang in haar assortiment heeft is de Farrow and Ball Pavilion Grey 242. Deze kleur doet denken aan de elegante 18e eeuwse kleuren die veel voorkwamen in Zweden. Het is een redelijk neutrale architectonische kleur en laat zich dan ook gemakkelijk combineren. Ondanks dat de kleur al ‘een tijdje oud is’. Doet deze kleur het ook uitstekend in de wat modernere woningen. Mocht u zelf willen testen of deze kleur bij uw ruimte past bestel dan gemakkelijk een Farrow and Ball Kleurtester.

 

De Pavilion Grey 242 mengen in de verf van een ander merk

 

Het Britse merk Farrow and Ball staat bekend om haar ongenaakbare kwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere bereikt door het toevoegen van extra pigment. De verf heeft een zeer mat uiterlijk en speelt daardoor als het ware met de lichtinval. De prachtig gekozen kleuren veranderen gedurende de dag en dat resulteert in een schitterend schouwspel. De kleuren zoals de Pavilion Grey 242 zijn erg geliefd maar Farrow & Ball staat ook bekend om hier hogere prijzen in vergelijking tot andere merken. Vandaar dat we regelmatig de vraag krijgen of we de verf kunnen mengen in een ander merk. Wij kunnen dit voor u doen, maar dit is zeker niet zonder risico. Zo zal de kleur ten alle tijden afwijken van het origineel en ook kunnen we nooit dat geliefde matte effect bereiken van de originele verf. Bijkomend voordeel van de originele verf is dat deze veel sneller dekkend is. Hierdoor hoeft u minder verf te gebruiken en valt de prijs uiteindelijk lager uit.

 

Andere schitterende grijze muurverf kleuren

 

Na groene muurverf is grijze muurverf de populairste kleur muurverf. De volledige lijst vind u hier. Laat u zich eens inspireren door de mooie kleuren die wij u kunnen leveren van andere merken. Wij zijn de specialist op het gebied van kleuren en we helpen u graag op weg met een mooie bijpassende kleur. Al deze kleuren kunt u op onze site bestellen en u kunt middels het kiezen van de juiste verf deze verf gebruiken op elke ondergrond en in elke ruimte.

 

Welke verf dient u te gebruiken

 

De meest verkochte verf in zowel onze winkel als online is muurverf. In de categorie muurverf heeft Farrow and Ball twee zeer populaire smaken. Dit zijn de Estate Emulsion (muurverf voor binnen) en de Modern Emulsion (ook geschikt voor badkamers). Naast deze twee soorten verf kunt u de Pavilion Grey Farrow and Ball ook bestellen voor andere ondergronden. Gebruik onze filters en zie wij selecteren automatisch de juiste verven voor u!

 

Welke kleuren zijn te combineren met de Pavilion Grey

 

De Farrow and Ball 242 laat zich makkelijk combineren met ander kleuren. Om u op weg te helpen heeft Farrow and Ball enkele kleurschema’s gemaakt om u op weg te helpen. De volgende kleuren passen het beste bij de Pavilion Gray:

 

kleurschema pavilion gray