Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Down Pipe

Kleurcode: 26
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Down Pipe 26 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Down Pipe Farrow and Ball

 

farrow and ball down pipe 26

Dit is een mengeling tussen donkergrijs en blauw. De Farrow and Ball 26 wordt veel gebruikt om dakgoten en regenpijpen mee te verven maar ook om een wat dramatische sfeer te creëren. Dit wordt bijvoorbeeld gevraagd in wachtruimtes van theaters, tentoonstellingen en foyers. U kunt deze kleur gemakkelijk zelf eens uitproberen door een kleurtester te bestellen van Farrow and ball.

 

De Down Pipe 26 mengen in een ander merk

 

De verf van Farrow & Ball staat bekend om haar ongenaakbare kwaliteitskleuren. Deze zorgvuldig gekozen kleuren hebben alleen een zeer mat effect. Deze kleuren gaan ‘spelen’ met het zonlicht en creëren zo een schitterend schouwspel op de muur. Regelmatig krijgen we de vraag of we de Farrow and Ball Down Pipe 26 kunnen mengen in een ander merk om wat kosten te besparen. De verven zijn schitterrend maar op het eerste oog wat aan de prijs. Wij kunnen voor u deze kleuren mengen in een ander merk maar dit zal nooit naar volledige tevredenheid zijn. De kleur zal namelijk altijd afwijken en ook kunnen we met een ander verf nooit dat gewenste matte effect bereiken. In de originele verf van de Farrow and Ball Down Pipe zit bijvoorbeeld veel meer pigment (en is daarom ook een stukje duurder). Gelukkig is er ook goed nieuws. De verven van dit Britse merk hebben namelijk het hoogste rendement in de markt. Dit wil zeggen dat u circa 30% meer oppervlakte kunt bewerken dan met andere verven. Zodoende valt het prijsverschil toch nog lager uit!

 

Op zoek naar nog meer donkergrijze muurverf?

 

Wij houden ervan om mensen te inspireren, voor wie nog niet direct weet welke kleur het moet gaan worden hebben we een algemene pagina met mooie muurverf kleuren. Daarnaast hebben we ook een specifieke pagina met diverse grijze muurverf tinten en zo ook een pagina over donkergrijze muurverf! Op deze pagina’s vindt u de mooiste kleuren (ook van andere merken).

 

Welke verf is het meest geschikt?

 

Voor buiten dient u altijd een ‘Exterior’ variant te hebben zoals de Exterior Eggshell(hout en metaal). Echter, scheelt het ook of u op zoek bent naar muurverf voor buiten of binnen. In het geval dat u uw buitenmuur wilt schilderen dient u te gaan voor de Exterior Masonry. Mocht u het even niet weten dan kunt u altijd nog de filters gebruiken op onze website!

 

Kleuren combineren met de Down Pipe

 

Het kan wat lastig zijn om met een kleur te moeten combineren die zelf al een mengelmoes is van meerdere kleuren. Wat gemakkelijk dat Farrow and Ball zelf enkele kleurschema’s gemaakt heeft om u op weg te helpen!

 

kleurschema down pipe