Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Shadow White

Kleurcode: 282
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Shadow White 282 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 95 totaal

Pagina

Shadow White Farrow and Ball

 

farrow and ball shadow white 282

Deze kleur wit heeft een kleine hoeveel grijs in zich en dat is dan ook de reden waarom er gekozen is voor de naam ‘Shadow White’. De kleur is erg populair geworden en heeft ook een andere variant genaamd ‘Shaded White’. Dit is deze kleur maar dan in schaduw vorm. Mocht u een van deze kleuren eens willen testen op uw muur of andere ondergrond bestel dan gemakkelijk een kleurtester!

 

 

Is de Shadow White 282 te Mengen in een andere verf?

 

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of de Farrow and Ball Shadow White 282 te mengen is in een verf van een ander merk. Dit kan, maar is zeker niet zonder risico. Laten we beginnen met de reden waarom men juist voor het merk Farrow and Ball kiest. Het merk staat bekend om haar extreem matte effect en wel gekozen diepe kleuren. Deze kleuren veranderen gedurende de dag vanwege het zonlicht. Dit zorgt voor dat fraaie unieke en speelse effect dat andere merken niet hebben. Dit komt mede doordat Farrow and Ball extra pigment toevoegt aan kleuren zoals de Shadow White. Door deze kostbare ingrediënten zijn deze verven ook wat duurder dan andere merken. Dit is dan ook de reden waarom we dit verzoek met eniger regelmaat krijgen. Echter, is het resultaat nooit naar tevredenheid omdat de kleur altijd af zal wijken en dat gewenste matte effect zit er ook niet aan. Gelukkig hebben de verven van dit Britse merk het hoogste rendement in de branche. Deze ligt circa 30% hoger wat uiteindelijk resulteert in een kostenbesparing met datzelfde percentage. Zodoende valt het uiteindelijk te besteden bedrag toch nog mee!

 

Nog meer schitterende witte verf kleuren

 

Laat u zich eens verassen door onze muurverf inspiratie pagina te bezoeken. Hier vindt u schitterende kleuren van diverse merken op onze website. Zo ook witte muurverf. Hier geen saaie kleuren, maar mooie fraaie witte kleuren die gemengd zijn met een andere tint zodat het allemaal niet te koud aandoet.

 

Welke muurverf is het meest geschikt

 

Een verf in deze kleur wordt veelvuldig gebruikt op muren en dan kiest u als muurverf voor een Estate Emulsion van Farrow and Ball voor binnen. De Exterior Masonry van dit merk is voor buiten, deze verf is wat harder en beter geschikt tegen de weersomstandigheden. Voor overige ondergronden en situaties raden we u aan om de filter op onze website te gebruiken!

 

Kleuren combineren met Shadow White

 

Ondanks dat wit relatief makkelijk te combineren is heeft Farrow and Ball ook hier weer een suggestie gemaakt van welke kleuren altijd goed zijn!

 

kleurschema shadow white