Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Wimborne White

Kleurcode: 239
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Wimborne White 239 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Wimborne White Farrow and Ball

 

Wit Warmgeel muurverf

Deze just off white is vernoemd naar het marktstadje Wimborne in Dorset en de thuisbasis Farrow & Ball zelf. De toevoeging van de kleinste hoeveelheid warmgeel pigment creëert een zeer veelzijdige tint die net iets zachter is dan All White 2005. Met de kleurtester Farrow and Ball kunt u deze kleur gemakkelijk thuis bestellen. Zo ziet u direct hoe de Wimborne White staat op uw muur.

 

Wimborne White 239 mengen in andere merken

 

Dit Britse merk staat bekend om zijn muurverf van onvergelijkbare kwaliteit. De verf bevat extra pigment wat het een aantal zeer unieke eigenschappen geeft. Ten eerste krijgt u een bijzonder fraai eindresultaat met een matte uitstraling. Er is een rijk assortiment aan excentrieke kleuren die door het extra pigment een sterke diepte geven. Misschien wel het meest unieke aan de verf van dit merk, is dat het gedurende de dag een ander effect heeft. De verf bezit namelijk de eigenschap om te gaan spelen met het zonlicht, waardoor er een bijzonder schouwspel op uw muur ontstaat. In donkerdere kamers kan de verf zich anders voordoen dan in kamers met meer licht. Door de hoge kwaliteit van deze muurverf, hangt er een hoger prijskaartje aan vergeleken met andere merken. Wij krijgen dan ook veelvuldig de vraag of het mogelijk is om de verf te mengen in de verf van een ander merk. Dit is mogelijk, echter raden wij dit zeker niet aan. Wanneer de verf wordt gemengd in die van een merk in een lagere klasse, zult u nooit hetzelfde matte eindresultaat krijgen. Ook zal de afwijken en niet gaan spelen met het licht, zo ook de kleur Farrow and Ball 239. Echter ligt de dekkingsgraad van de verf een stuk hoger dan bij een ander merk. Dit betekent dat het rendement hoger is, waardoor het prijsverschil lager uitvalt.

 

Nog meer mooie witte verf

 

Wanneer u aan het zoeken bent naar een witte muurverf, zult u er snel achter komen dat wit niet zomaar wit is. Er zijn veel verschillende tinten waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Daarom hebben we voor u een witte muurverf pagina gemaakt, waar u de populairste tinten terugvindt. Indien u er nog niet uit bent welke kleur verf u wilt, is er de top 25 muurverf pagina waar u inspiratie op kunt doen.

 

Soorten verf

 

In de Farrow and Ball Wimborne White 239 bestaan er nog verschillende producten, namelijk de soort muurverf. Via onze website kunt u gemakkelijk de juiste soort verf vinden voor uw situatie met onze filters. Gaat u binnen schilderen? Dan dient u te kiezen voor de Estate Emulsion of de Modern Emulsion voor een super schrobvast eindresultaat. Voor bijvoorbeeld een tuinhuisje dient u de Farrow & Ball Estate Eggshell te gebruiken.

 

Wimborne White combineren

 

Omdat de Farrow and Ball Wimborne White een mooie en neutrale uitstraling heeft, is de kleur gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Hieronder ziet u enkele kleurschema’s die u ideëen kunnen geven om de kleur zo mooi mogelijk te combineren:

Kleurschema Wimborne White