Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alphaxylan SF

  • Rendement: 6 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alphaxylan SF

De Sikkens Alphaxylan SF is een oplosmiddelvrije, watergedragen, kalkmatte muurverf op basis van hoogwaardig polysiloxaan bindmiddel voor binnen. De Alphaxylan heeft een hoge dekkracht, is geurarm en geeft een kalkmat uiterlijk.

  • Muurverf voor binnen
  • Zeer goed afwasbaar
  • Hecht weinig vuil aan

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alphaxylan SF

Sikkens Alphaxylan is een kalk matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is perfect geschikt als je op zoek bent naar professionele muurverf met een kalk matte uitstraling. Deze muurverf is goed afneembaar en heeft de bijzondere eigenschap dat hij weinig vuil aantrekt. 

Kenmerken Sikkens Alphaxylan SF

  • Kalk mat
  • Goede dekking
  • Zeer damp-open
  • Hecht weinig vuil aan

Verwerking van de Sikkens Alphaxylan SF

De Sikkens Alphaxylan SF muurverf is geschikt voor binnen. Het rendement van deze verf is 8 vierkante meter per liter. Deze muurverf is binnen een uur stofdroog en na 4 uur is deze overschilderbaar. De verf is geschikt voor Baksteen, Beton, Cementgebonden pleiters, Metselwerk en andere steenachtige ondergronden.

Sikkens Alphaxylan SF

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphaxylan SF in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphaxylan SF bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115325279
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement6 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteHal, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review