Toggle Nav

Flamant Wall Matt

  • Capaciteit: 11 m2 per liter

Flamant Wall Matt

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Flamant Wall Matt Muurverf

  • Goed dekkend
  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend

Productomschrijving Flamant Wall Matt Muurverf

Flamant wallpaint is een matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten en wordt aangebracht in twee lagen op verschillende minerale ondergronden. De samenstelling en het aspect na droging zorgen ervoor dat de sfeer wordt weergegeven van de oude krijtverven. De kwaliteit beantwoordt echter volledig aan de moderne verwachtingen (vb. goede afwasbaarheid). Het product oogt het mooist na verwerking met de kwast. Niettemin kan de verf ook gerold of gespoten worden. 

De Flamant Wall Matt heeft een zuiverende werking. Een innovatieve verf met ECO label. Deze super matte muurverf met minder dan 1% glans behoort tot een van de matste muurverven in zijn soort. Deze is zeer goed dekkend en gebruiks- en milieuvriendelijk.

Air care technology

Een innoverende technologie in dienst van het welzijn. Air Care technologie zuivert de lucht in alle kamers van het huis. Door contact met de verf worden de schadelijke stoffen opgelost en de lucht in huis gezonder gemaakt. Uw huis biedt op die manier een betere bescherming en comfort voor uw familie en kinderen.

Algemene informatie
BarcodeFlamant Wall Matt
ProductVerf
MerkFlamant
Capaciteit11 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat