Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Flamant Wall Matt

 • Rendement: 11 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Flamant Wall Matt

Deze watergedragen muurverf van Flamant is ideaal voor muren en plafonds en levert een prachtig mat resultaat. Let wel op dat onbehandelde muren eerst voorzien moeten worden met Flamant Wall Primer. Speciaal aan deze muurverf is dat de verf een luchtzuiverende werking heeft.

 • Sterk dekkend
 • Reuk arm
 • Lucht zuiverende werking

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Flamant Wall Matt Muurverf

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een matte muurverf. Deze matte muurverf is een watergedragen muurverf en aan te brengen op de muren en plafonds in huis. Wij adviseren altijd twee lagen aan te brengen bij voorkeur met een kwast. Zijn de muren nog onbehandeld? Maak dan eerst gebruik van Flamant Wall Primer voor een betere hechting en dekking. Toch liever gebruik maken van een roller? Ook geen probleem, maar zorg er wel voor de juiste kwasten en/ of rollers gebruikt worden. Neem gerust contact met ons op om je te laten informeren. Buiten dat de matte krijt uitgestraalde muren er prachtig authentiek uitzien zijn ze ook prima afwasbaar.

Echter heeft deze muurverf een speciale eigenschap. Naast het ecolabel heeft de Flamant Wall Matt muurverf een luchtzuiverende werking. Wat wil dit zeggen? De muurverf is voorzien van een air-care technologie. Dit zorgt ervoor dat de muurverf zelf de lucht kan zuiveren door verontreinigingen zoals formaldehyde zelf op kan vangen wanneer deze in aanraking komen met de muurverf. Deze worden vervolgens omgezet in gezonde moleculen wat de lucht zuivert. Flamant Wall Matt Muurverf met air-care technologie is in staat om tot 80% van de verontreinigende stoffen te vernietigen.

Flamant Wall Matt Muurverf staat voor:

 • Sterk dekkend
 • Nagenoeg vrij van geuren
 • Alle kleuren van de Flamant kleurenkaart leverbaar
 • Prettige verwerking
 • Droogtijd → 4u
 • Overschilderbaar → 8u
 • Waterdampdoorlatend

 

 

 

Flamant Wall Matt bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeFlamant Wall Matt
ProductVerf
MerkFlamant
Rendement11 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteSlaapkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadKalkmat
Schrijf uw eigen review