Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat (muur)

  • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat

Trae-Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. De verf is naast wanden, die zijn afgewerkt met latex,geschikt voor stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Trae-Lyx Naturel Finish is ook te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.

  • Muurverf voor binnen
  • 2- componenten toplaag
  • Watergedragen

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat beschermt muurverf, latex, beton en stucwerk tegen vuil en vet. Traelyx Naturel Finish kan onzichtbaar over muurverf heen voor bijvoorbeeld achter de kookplaat of gasfornuis. Traelys Naturel Finish is op waterbasis.

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat beschermt wanden en geeft deze een ultra matte uitstraling. Traelyx Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. Traelyx Naturel Finish Ultra Mat is geschikt voor wanden die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz., maar kan ook gebruikt worden als afwerking van minerale ondergronden (vloeren en finishes met betonlook) en als afwerklaag voor wanden in een donkere kleur.

Productinformatie Traelyx Naturel Finish Ultra Mat

  • 2-Componenten
  • Kleurloos
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Uitermate mat
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf

Verwerking Traelyx Naturel Finish Ultra Mat

TraeLyx Naturel Finish is gebruiksklaar. Niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt. Verharder voor gebruik goed schudden (verharder moet dun vloeibaar zijn). Voeg de verharder toe aan de TraeLyx Naturel Finish basis. Meng direct goed door. Wacht circa 10 minuten en roer nogmaals goed door alvorens te verwerken. Door het melkachtige uiterlijk van TraeLyx Naturel Finish ontstaan tijdens het rollen wittige waasplekken, die tijdens het drogen geheel verdwijnen. Verwerkingstijd is 2 – 3 uur bij 20° Celsius. LET OP! Na 6 uur droging is de verf pas overschilderbaar.

Bij een lagere temperatuur en/ of hogere RLV vertraagt de droogtijd. Altijd pas een volgende laag aanbrengen als de vorige laag volledig droog is. Maak nooit meer aan dan in de verwerkingstijd verwerkt kan worden. Niet verwerken bij (vloer/wand) temperatuur lager dan 10°C en/ of een relatieve luchtvochtigheid hoger dan 80% RLV. Zorg voor voldoende ventilatie.

Traelyx Naturel Finish Ultra Mat (muur) bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeTraelyx Naturel Finish Ultra Mat
ProductVerf
MerkTrae Lyx
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren & plafonds, Beton
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadExtra mat
Schrijf uw eigen review