Toggle Nav

Sikkens Wapex 660 mat

  • Capaciteit: 7 m2 per liter

Sikkens Wapex 660 mat

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Wapex 660 Mat 2K

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Watergedragen
  • Zo goed als reukloos

Productomschrijving Sikkens Wapex 660 Mat

Sikkens Wapex 660 Mat is een twee-componenten watergedragen vloer- en betoncoating op basis van epoxyhars. Sikkens Wapex 660 Mat is chemicalieenvast en bestand tegen water, (industriele) schoonmaakmiddelen, olie, vetten, autobanden en benzine en daardoor zeer geschikt voor cement gebonden ondergronden zoals nieuw beton en cement vloeren. Ook kan deze verf worden toegepast over oude aangebrachte verflagen. Hierdoor is deze betonverf zeer geschikt voor winkels, garages en woonkamers. Sikkens Wapex 660 Mat voldoet aan alle eisen voor professioneel gebruik binnen. 


Let op: Niet alle kleuren van Wapex 660 Mat zijn geschikt voor vloerafwerking. Heldere en zware kleuren waarvan de kleurpasta dosering boven de 130 shots uit komen zijn alleen geschikt voor vloerafwerking als daarover een toplaag van Wapex 660 Blank wordt aangebracht of te kiezen voor een kleur uit basis M15. Voor een verantwoorde kleurkeuze verdient het aanbeveling vooraf overleg te plegen met onze afdeling Technical Support.

Lichte kleuren zullen op den duur gaan vergelen

Vloeren van garages en autoshowrooms altijd afsealen met Wapex 660 kleurloos. Bij aanbrengen is het van groot belang dat goed geventileerd wordt. Als de verflaag onder vochtige omstandigheden droogt dan kan dit een tragere droging en een ‘tacky’ verflaag veroorzaken


Sikkens Anti- Slip toegepast in lichte kleuren kan een kleurafwijking geven. Mengwijze: De componenten dienen mechanisch te worden gemengd met een langzaam lopende boormachine (tot 200 toeren/min) en mengspindel.

Algemene informatie
BarcodeSikkens Wapex 660 mat
ProductVerf
MerkSikkens
Capaciteit7 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondBeton
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat