Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Worsted

Kleurcode: 284
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Worsted 284 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 85 totaal

Pagina

Worsted Farrow and Ball

farrow and ball worsted 284

 

Deze rijke kleur midden grijs kent zijn inspiratie uit de stadspakken van een plat geweven stof. Deze stof werd geweven in het dorpje Norfolk. Voor de liefhebbers van de neutrale kleuren van Farrow and Ball is de Worsted 284 de tegenhanger van Purbeck Stone. Daarnaast is het lichter van kleur dan de Mole’s Breath. Mocht u Worsted graan eens uit willen proberen dan kunt u online gemakkelijk een kleurtester bestellen.

 

De Worsted 284 mengen in een ander merk

 

We krijgen regelmatig de vraag of we de Farrow and Ball 284 kunnen mengen in de verf van een ander merk. De reden hiervoor is dat de verven van dit Britse merk wat duurder zijn dan andere merken die veel verkocht worden zoals Sigma, Sikkens, Flexa en Histor. De prijs zal vanzelfsprekend goedkoper worden, echter kunnen wij nooit die fraaie afwerking bereiken met een verf van die merken. Farrow and Ball verf staat bekend om haar matte effect en diepe kleuren door onder andere het toevoegen van extra pigment. Gezien deze ingrediënten simpelweg niet in deze hoeveelheid verwerkt zitten in de verf van andere merken kan het gewenste niveau niet bereikt worden. Ook zal de kleur altijd afwijken. Gelukkig licht het rendement van de Worsted van Farrow and Ball zelf circa 30% hoger dan dat van de andere merken. Zodoende valt het prijsverschil toch nog lager uit.

 

De beste verf voor elke situatie

 

De Worsted van Farrow & Ball wordt het meeste verkocht als muurverf voor buiten of binnen. In deze gevallen dient u dus de Farrow and Ball Exterior Masonry te hebben of de Estate Emulsion.  Voor alle andere situaties kunt u gemakkelijk onze filters gebruiken en dan laten wij u direct de meest geschikte verven zien.

 

Nog meer mooie grijze (muur)verf kleuren

 

Wij houden ervan om mensen te inspireren met mooie kleuren. Voor wie nog niet direct weet welke kleuren er allemaal zijn hebben we een speciale muurverf kleuren pagina gemaakt. Hier vindt u de 25 meest voorkomende kleuren. Indien u land op de grijze muurverf pagina kunt vindt u weer diverse tinten zoals licht grijze muurverf. U snapt het al, via een simpele manier komt u uit bij de kleur die u het beste bij uw situatie vindt passen.

 

Welke kleuren passen er bij de Worsted Farrow and Ball

 

Het merk zelf heeft ons voorzien van enkele kleurenschema’s om u gemakkelijk op weg te helpen bij welke kleuren er het beste passen bij de Worsted.

 

kleurschema worsted