Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Mole's Breath

Kleurcode: 276
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Mole's Breath 276 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Mole’s Breath Farrow and Ball

Warm grijs muurverf

Een tijdloos grijs die zijn naam ontleent aan de geliefde Elephant's Breath. Deze stemmige tint is geïnspireerd op een kleiner, hariger dier. Mole's Breath is de meest veelzijdige van onze sterkere accenten, omdat hij zowel kan worden gebruikt met Easy Neutrals zoals Purbeck Stone als met Contemporary Neutrals zoals Strong White. De kleur is bijzonder mooi om keukeneilanden mee te gronden en wanneer het wordt gebruikt op de muren van kleinere ruimten, creëert het een fantastische warmte.

 

Mengen in de verf van een ander merk

Wij krijgen van klanten veelvuldig de vraag of het mogelijk is om deze kwalitatief hoge verf te mengen in een merk van een lagere prijscategorie. Wij beschikken over de nieuwste generatie mengmachines dus dit is mogelijk, maar dit raden wij zeker niet aan. De verf van dit Britse merk geeft namelijk een zeer fraaie en matte finish, die onvergelijkbaar is met de verf van andere merken. Daarnaast bevat de verf circa 35% meer pigment, waardoor het de unieke eigenschap heeft om te gaan spelen met het zonlicht. Gedurende de dag verandert uw muur mee met het licht en verschijnt er een prachtig schouwpel. Wanneer de verf gemengd wordt in een ander merk zal deze diepte verdwijnen. Echter ligt de prijs van deze verf hoger. Gelukkig is de dekkingsgraad ook beter, waardoor u met minder verf dezelfde oppervlakte kunt schilderen. Zo is de prijs toch een stuk lager dan dat de prijs in eerste instantie lijkt.

 

Andere tinten grijs

Omdat wij er ontzettend van houden om onze klanten te inspireren, hebben we verschillende pagina’s gemaakt met onze aller populairste kleuren. Indien u op zoek bent naar een mooie grijstint, maar nog niet volledig overtuigt bent van onze Farrow and Ball Mole’s Breath, is de top grijze muurverf kleuren een goede pagina voor u. Wilt u bij het begin beginnen? Neem dan eens een kijkje op onze algemene muurverf kleuren pagina, met de populairste kleuren van alle merken.

 

Verschillende soorten verf

Het is van belang dat u de juiste soort muurverf inkoopt, omdat u zo het mooiste eindresultaat bereikt wat daarna het langste goed blijft. Voor uw buiten schilderklussen moet u op zoek naar buiten muurverf. Zo hebben we de Farrow and Ball Exterior Masonry voor uw buitenmuren en de Exterior Eggshell voor uw schuurtje of tuinhuis. Voor uw binnenmuren is er de extreem matte Estate Emulsion. Vindt de juiste soort verf in de kleur Farrow and Ball 276 met de handige filters op onze website.

 

De Mole’s Breath 276 combineren

Wij begrijpen dat door het enorme aanbod het lastig kan zijn om de kleuren te combineren. Om u ideëen te geven van enige mooie combinaties voor de Farrow and Ball Mole’s Breath 276, hebben we hieronder verschillende kleurenschema’s voor u opgesteld.

Kleurschema Mole's Breath