Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Ammonite

Kleurcode: 274
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Ammonite 274 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 95 totaal

Pagina

Ammonite Farrow and Ball

 

farrow and ball ammonite 274

Een zeer ingetogen kleur wit / lichtgrijs zoals de Farrow and Ball Ammonite omschreven wordt. De inspiratie voor deze kleur komt af van de fossielen die vaak aan de kust van Dorset gevonden werden. Deze subtiele grijstint is lekker fris en zorgt voor een heerlijk rustgevend gevoel. U kunt de kleur gemakkelijk thuis bekijken door een kleurtester te bestellen. Zo kunt u direct zien hoe de kleur zich gedraagt op uw muur.

 

Ammonite mengen in een ander merk

 

Vaak krijgen we de vraag of we een Farrow and Ball kleur kunnen mengen in de verf van een ander merk. Dit Britse merk staat bekend om haar fraaie matte uitstraling in combinatie met unieke en prachtige kleuren. Het mengen van de kleur in een ander merk is voor onze mengmachines geen probleem. Echter, zal het resultaat nooit overeen komen met het origineel. De matte uitstraling kunnen we niet met een verf van een lagere klasse bereiken. Ook zal de kleur altijd afwijken en zal deze kleur niet gaan ‘spelen’ met het licht zoals de originele verf dat wel doet. Het mooiste eindresultaat met de Ammonite 274 heeft u altijd met de originele verf. De verf is wat duurder maar dat wordt gecompenseerd door het hogere rendement. Zo valt het prijschverschil toch nog lager uit.

 

Andere mooie grijze kleuren

 

Wij houden er van om mensen te inspireren met de mooiste kleuren. Vandaar dat we veel werk gestoken hebben in onze inspiratie pagina’s. We hebben een zeer mooie inspiratie pagina die start bij de top 25 mooiste kleuren muurverf. Ook hebben we een specifieke sectie over witte muurverf. Mocht de Farrow and Ball Ammonite 274 nou niet helemaal uw kleur zijn kunt u zich daar nog verder oriënteren.

 

De meest geschikte verf

 

Deze kleur verf wordt voor zowel muurverf buiten als binnen gebruikt. Voor uw buitenmuur dient u te kiezen voor de Farrow and Ball Exterior Masonry Paint. En voor binnen kiest u voor de Modern Emulsion of de Estate Emulsion. Naast deze soorten verf biedt dit merk nog vele andere soorten aan. Gebruik onze filters om er achter te komen welke verf het meest geschikt is voor uw klus!

Bijpassende kleuren

 

Deze kleur laat zich gemakkelijk combineren. Om u extra goed op weg te helpen heeft Farrow and Ball zelf enkele kleurschema’s gemaakt van kleuren die goed passen bij de Ammonite. Deze kleuren zijn:

 

kleurschema ammonite