Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Lichtblauw Muurverf

Binnen de mooiste muurverf kleuren staat de lichtblauwe muurverf onder de blauwe muurverf op de vierde plaats. 

 

Hieronder hebben wij voor u een top 5 populairste tinten lichtblauwe muurverf samengesteld. Deze tinten zijn beschikbaar in verschillende soorten, afhankelijk van uw ondergrond. Als u benieuwd bent hoe de kleur zich op uw muur gedraagt, kunt u gemakkelijk een kleurentester bestellen. 

 

Mocht u nog even verder willen kijken, zijn de petrol blauwe muurverf, blauw grijze muurverf en de zeegroene muurverf pagina's ook interessant voor u.

 

 

#1 Lichtblauw

De aller eerste in het rijtje van lichtblauwe muurverf is deze zachte tint. De kleur creëert een rustige maar toch vrolijke sfeer en komt volledig tot zijn recht in combinatie met witte tinten en lichter houtwerk, zoals onderstaand afgebeeld. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flexa Vleugje Zee N2.

 

Lichtblauw muurverf

 

 

#2 Lichtblauw - Zachtgroen

Op nummer twee in het rijtje van licht naar donkerdere lichtblauwe muurverf staat deze zachtegroene tint. Zoals u in de naam kunt lezen, heeft deze kleur zijn naam te danken aan de kleur van de lucht. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, is de tint mooi te combineren met felle en kleurrijke tinten. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Gentle Sky 102.

 

little greene gentle sky 102

 

 

#3 Lichtblauw - Lichtgrijs

Deze lichtblauwe muurverf tint kan ook opgevat worden als blauwgrijs en kan daarom ook in het rijtje met blauw grijze muurverf worden gezet. Door de lichte en zachte uitstraling creëert het een rustige sfeer. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint & Paper Library Spur 608.

 

paint and paper library spur 608

 

 

#4 Lichtblauw - Fel

Deze lichtblauwe muurverf tint creëert een vrolijke en opgewekte sfeer en wordt dan ook vaak gebruikt in speelkamers. De tint is van het merk Farrow & Ball en is zowel optimitisch als vriendelijk, maar geeft nooit een koude uitstraling. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Blue Ground 210.

 

farrow and ball blue ground 210

 

 

#5 lichtblauw - Aqua

Zoals de naam al verraadt, lijkt deze optimistische lichtblauwe muurverf van het merk Flexa op een zachte aquatint. Deze kleur komt vooral tot zijn recht in combinatie met witte kleuren en/of houtwerk.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flexa Smooth Aqua.

 

flexa smooth aqua

 

 

#6 lichtblauw - Zeeblauw

Deze frisse lichtblauwe muurverf dankt zijn naam aan de zeetint bij de prachtige baai Lulworth Cove in Dorset. Ondanks dat de kleur zo mooi helder is, kan het ook een diepe en vredige slaap bevorderen in kamers met minder licht. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Lulworth Blue 89.

 

farrow and ball lulworth blue 89

 

 

#7 Zacht Lichtblauw

Deze heldere en bleke lichtblauw muurverf heeft de kleur van een strak blauw licht op een mooie zomerdag. Het is een zeer zachte en klassieke tint, uitermate geschikt voor kinderkamers. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Borrowed Light 235.

 

Zacht lichtblauw muurverf