Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Brons Muurverf

In de top 25 populairste muurverf kleuren is muurverf brons nummer zestien. Op deze pagina vindt u een top 5 met de mooiste brons muurverf kleuren. Indien u geïnteresseerd bent in metallic verfkleuren, zijn de volgende pagina's ook interessant voor u: gouden muurverfmuurverf koper en muurverf zilver pagina's bekijken.

 

Onderstaande brons metallic muurverf kleuren zijn allen beschikbaar in verschillende soorten verf. Het is namelijk afhankelijk van uw situatie en de ondergrond, welke type verf u nodig heeft. Wilt u een bepaalde kleur liever eerst thuis uitproberen? Bestel dan gemakkelijk de verfkleurentester en zie direct hoe de tint zich gedraagt op uw muur. 

 

 

 

#1 Brons 

We starten het rijtje met een echte brons muurverf van het merk Paint & Paper Library. Het is een donkere en veelzijdige groen-bruine kleur die zeer geschikt is om uw houtwerk mee te kleuren of voor op uw muren. Bovendien is deze brons muurverf tint mooi te combineren met licht grijze en witte verfkleuren.

 

Op onderstaande afbeelding ziet u de Paint & Paper Library Bronze 283.

 

 

 

#2 Brons Rood

Deze tweede tint is een rode variant op de klassieke brons muurverf van het merk Little Greene. Bronze Red word vaker gebruikt om de bronzen glans van drukinkten te beschrijven. Deze naam is afkomstig uit een boek uit de negentiende eeuw vol verschillende verfkleuren. De kleur staat zeer mooi in combinatie met wit tinten en/of houtwerk.

 

Op onderstaande afbeelding ziet u de Little Greene Bronze Red 15

 

Brons rood muurverf

 

 

#3 Brons Groen

De derde brons muurverf kleur is een licht groene tint die net zoals de Bronze Red, afkomstig is van het merk Little Greene. Deze kleur is ontworpen op basis van brons in gepatinerde vorm. Het is een warme kleur die iedere kamer sfeervol maakt.

 

Op onderstaande afbeelding ziet u de Little Greene Light Bronze Green 123

 

 Brons groen muurverf

 

 

#4 Brons Roze

De volgende brons muurverf heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een rozige uitstraling dat een stemmiger alternatief is voor terracotta. Dit gedempte roze is geïnspireerd op de paletten van de Regency-periode, toen het vaak architectonische details nabootste die waren gemaakt van porfier, een donkere steen die zeer geliefd was bij de Romeinen. 

 

Op onderstaande afbeelding ziet u de Farrow and Ball Porphyry Pink 49

 

Brons Roze muurverf

 

 

#5 Licht Brons

We sluiten het rijtje met brons muurverf af met deze subtiele lichte kleur van het merk Farrow & Ball. Het bevat rode ondertonen, die voor de bronzen gloed zorgen. Het is een rijke karamelkleurige neutraaltint die een zeer uitnodigende sfeer creëert. In combinatie met wittinten met rode ondertonen, ontstaat er een warm en samenhangend gevoel. 

 

Op onderstaande afbeelding ziet u de Farrow and Ball Sand 45.

 

Licht brons muurverf