Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

zilver Muurverf

Binnen onze top 25 muurverf kleuren, staat op plaats 20 muurverf zilver. Op deze pagina hebben we een top 5 met de populairste zilver muurverf kleuren opgesteld. Andere populaire metalllic kleuren verf zijn muurverf goudmuurverf koper en muurverf brons. 

 

Al deze muurverf zilver kleuren zijn eenvoudig online te bestellen in verschillende soorten. Het is van belang dat u de juiste soort verf gebruikt, afhankelijk van uw ondergrond. U kunt de zilver muurverf tinten gemakkelijk thuis zelf uitproberen door de kleurentester te bestellen.  

 

 

 

#1 Wit Zilver

We starten het rijtje met een zeer lichte zilver muurverf van het merk Little Greene. het is een bijna witte kleur met een kleine dosis grijs pigment, waardoor het een heldere muurverf zilver wordt. De tint is makkelijk te combineren en creëert een rustige sfeer. Hij is voornamelijk geschikt in de woonkamer of keuken.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Flint 236.

 

Wit zilver muurverf 

 

 

 

#2 Zilver

De tweede kleur in de top murverf zilver is deze kleur van het merk Paint and Paper Library. Het is de vierde en op een na donkerste tint uit de marble serie, gebaseerd op de marmeren kleuren. Deze zilver muurverf heeft een chique uitstraling en geeft een iedere ruimte een frisse look.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Marble IV 364.

 

 Zilver muurverf

 

 

 

#3 Blauw Zilver

Deze lichtblauwe kleur is een bijzondere tint in onze top muurverf zilver. Er zit een flinke dosis wit en blauw in verwerkt. omdat het zo'n heldere en zuivere kleur is, behoort het zeker ook tot de zilver muurverf. Het geeft iedere ruimte een uitnodigende maar toch rustige sfeer. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Pale Wedgwood

 

Blauw zilver muurverf

 

 

 

#4 Helder Zilver

Deze vierde kleur in de top muurverf zilver van het Britse merk Farrow and Ball ontleent zijn naam aan het zachte natuurlijke licht dat vaak door lichtkoepels in het plafond valt. Verlicht de ruimte met deze natuurlijke en zachte muurverf zilver. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Skylight 205

 

Helder Zilver muurverf 

 

 

 

#5 Grijsblauw Zilver

Dit zilverachtige blauw is zo genoemd omdat het de lichtste blauwtint was Farrow & Balls aller eerste kleurencollectie. De zilver muurverf tint komt volledig tot recht in schaduwrijke ruimten en is daarom erg populair voor binnenhallen. In beter verlichte ruimten voelt de kleur zowel vredig en rustgevend aan, vooral in combinatie met witte tinten.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Light Blue 22.

 

Grijsblauw Zilver