Toggle Nav

Little Greene Wall Primer Sealer

  • Capaciteit: 13 m2 per liter

Little Greene Wall Primer Sealer

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Little Greene Wall Primer Sealer

Little Greene Wall Primer Sealer is dekkende voorstrijk voor onbehandelde en zuigende ondergronden zoals beton, gips of stucwerk. Little Greene Wall Primer Sealer is dekkend wit van kleur en is te leveren in alle lichte kleuren Ral, NCS en natuurlijk ook alle lichte kleuren van de Little Greene Kleurenwaaiers. Little Greene Wall Primer heft de zuiging op en verbeterd de hechting.


Little Greene Wall primer Sealer is een super dekkende, reukarme, met water verdunde grondverf en sealer voor muren die een uitstekende hechting geeft aan de meeste bestaande afwerkingen. Little Greene Wall primer Sealer is geschikt voor het behandelen van nieuw pleisterwerk, brokkelige of plaatselijk gerepareerde oppervlakken voorstrijken met een fixeer. 

Little Greene Wall Primer Sealer droogt volledig mat op en kunt u verdunnen met water wanneer het een nieuwe onbehandelde ondergrond betreft. Let op; niet meer dan 15% verdunnen, De voorstrijk is direct klaar voor gebruik en aan te raden voor alle merken muurverven. 

Hoeveel kan ik voorstrijken met Little Greene Wall Primer Sealer?

Het rendement van Wall Primer Sealer is 13 m2 per liter. Dit blijft echter sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en de manier van applicatie. Het rendement van de Wall Primer ligt veel hoger dan bij een normale dekkende voorstrijk. Hierdoor is de wall primer sealer ook nog eens een prijsbewuste voorstrijk.

Hoe verwerk ik Little Greene Wall Primer Sealer?

Dit product is aan te brengen met een micorvezel roller voor gladde muren.

Ik heb mijn muur / plafond voorgestreken met Little Greene Wall Primer Sealer en nu?

Little Greene Wall Primer Sealer is na 1 uur droog en na 4 uur overschilderbaar met Absolute Matt Emulsion of Intelligent Matt Emulsion.

Algemene informatie
BarcodeWall Primer Sealer
ProductVerf
MerkLittle Greene
Capaciteit13 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondBeton
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review