Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Little Greene Wall Primer Sealer

  • Rendement: 13 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Little Greene Wall Primer Sealer

De Little Greene Wall Primer Sealer is goed dekkende, reukarme, micro-poreuze, met water verdunde grondverf en sealer voor muren die een uitstekende hechting geeft aan de meeste bestaande afwerkingen. Sterk aanbevolen voor gebruik onder Little Greene verfproducten op waterbasis voor toepassingen binnen en buiten. Geschikt voor het behandelen van nieuw pleisterwerk, brokkelige of plaatselijk gerepareerde oppervlakken, na adequate voorbehandeling. 

  • Dekkende voorstrijk binnen en buiten
  • Mengbaar in lichte kleuren incl RAL
  • Zeer goede dekking
  • Watergedragen, zeer milieuvriendelijk

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

*Little Greene verven worden gemengd met alleen de originele pigmenten in de originele Little Greene verfmengmachine. Hierdoor zijn de kleuren altijd 100% kleurecht en uitgesloten van het retourrecht. De verf is hierdoor snel leverbaar en heeft u altijd het allernieuwste product.

Bijpassende producten

Little Greene Wall Primer Sealer

Little Greene Wall Primer Sealer is een dekkende voorstrijk voor onbehandelde en zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk. Little Greene Wall Primer Sealer is dekkend wit van kleur en is te leveren in alle lichte kleuren van de Little Greene Kleurenwaaiers. Little Greene Wall Primer heft de zuiging op en verbeterd de hechting.


Little Greene Wall primer Sealer is een super dekkende, reukarme voorstrijk voor nieuw gestucte muren. Hierdoor krijgt de muurverf een uitstekende hechting op gips muren. Little Greene Wall primer Sealer is geschikt voor het behandelen van nieuw pleisterwerk. 

Brokkelige of plaatselijk gerepareerde oppervlakken voorstrijken met een fixeer. 

Little Greene Wall Primer Sealer droogt volledig mat op en kunt u verdunnen met water wanneer het een nieuwe onbehandelde ondergrond betreft. Let op; niet meer dan 15% verdunnen, De voorstrijk is direct klaar voor gebruik en aan te raden voor alle merken muurverven. 

Hoeveel kan ik voorstrijken met Little Greene Wall Primer Sealer?

Het rendement van Wall Primer Sealer is 14 m2 per liter. Dit blijft echter sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond en de manier van applicatie. Het rendement van de Wall Primer ligt veel hoger dan bij een normale dekkende voorstrijk. Hierdoor is de wall primer sealer ook nog eens een prijsbewuste voorstrijk.

Hoe verwerk ik Little Greene Wall Primer Sealer?

Dit product is aan te brengen met een micorvezel roller voor gladde muren. Bij voorkeur een Meesterhand Microvezel

Ik heb mijn muur / plafond voorgestreken met Little Greene Wall Primer Sealer en nu?

Little Greene Wall Primer Sealer is na 1 uur droog en na 4 uur overschilderbaar met Absolute Matt Emulsion, Intelligent Matt Emulsion en andere professionele muurverven

Little Greene Wall Primer Sealer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
BarcodeWall Primer Sealer
ProductVerf
MerkLittle Greene
Rendement13 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds, Beton
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review