Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Verschillende topmerken en exclusieve Engelse merken

Traelyx Parketlak Zijdeglans

  • Rendement: 8 m2 per liter

Traelyx Parketlak Zijdeglans

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Traelyx Parketlak Zijdeglans

Trae lyx parketlak voor harde houtsoorten, op waterbasis. Traelyx Parketlak is een waterverdunbare 1-componentenlak met een zeer hoge slijtvastheid. Door de bijzondere slijt- en stootvastheid uitzonderlijk geschikt voor de verzegeling van parket- en andere houten vloeren, trappen, deuren, betimmeringen, etc.

Traelyx Parketlak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het hout nagenoeg niet. De lak zelf is niet vergelend. Traelyx Parketlak is zeer slijtvast en vrijwel reukloos. De Parketlak mat geeft het uiterlijk van een olievloer. Verkrijgbaar in mat, zijdeglans en hoogglans

Algemene informatie
BarcodeTraelyx Parketlak Zijdeglans
Show Label Our ChoiceNee
ProductVerf
MerkTrae Lyx
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review