Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Old White

Kleurcode: 4
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Old White 4 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Old White Farrow and Ball

 

Old White 4

Dit zachtgrijne groen verdient zijn naam omdat het de meest historische tint van al onze witten is. De traditionele neutrale kleur Old White kan overkomen als een gedempt groen, vooral in kamers op het Noorden, maar het voelt meer als een klassiek grijs in goed verlichte kamers. Het is de meest verfijne kleur en voelt zich net zo thuis in de salon van een historisch huis als in de keuken van een modern gezinshuis. Bent u benieuwd hoe deze traditionele kleur in uw huis staat? Bestel dan eenvoudig de Farrow & Ball kleurtester bij u thuis en zie direct hoe de kleur uitpakt.

 

Old White 4 mengen in andere verfmerken

 

De verf van het Britse merk heeft de beste reputatie in de markt. De muurverf heeft door de grote hoeveelheid pigment, een zeer matte afwerking. Door de extreme diepte van de kleuren geniet u van een prachtig schouwspel op de muur naarmate de hoeveelheid licht in de kamer. Regelmatig stellen klanten de vraag of het mogelijk is om de Farrow and Ball Old White 4 te mengen in een ander merk. Nu kunnen onze uitstekende mengmachines dit wel, maar raden we dit sterk af. U zult namelijk in combinatie met een merk in een lagere klasse nooit dezelfde kleur bereiken. Ook zult u niet het fraaie matte eindresultaat bereiken en zal de kleur niet gaan ‘spelen’ met het licht zoals de originele verf dit wel doet. Door de unieke eigenschappen van de verf, ligt de prijs hoger dan bij andere merken. Echter is het rendement en de dekkingsgraad een stuk hoger waardoor u minder liters nodig heeft. Uiteindelijk zult u zien dat het verschil in de prijs uiteindelijk toch meevalt.

 

Nog meer mooie tinten wit

 

Naast de Old White bieden wij nog andere prachtige witte  verftinten aan. Omdat wij graag mensen inspireren, hebben wij voor u speciale inspiratiepagina’s gemaakt waar u de mooiste kleuren van alle verschillende merken terugvindt. Indien u de grijze ondertoon in deze kleur erg mooi vindt, is de top grijze muurverf pagina wellicht een goede inspiratiebron voor u. Bent u er nog niet uit welke kleur u graag heeft? Laat uzelf dan inspireren door onze mooiste muurverf kleuren pagina, waar een top 25 is opgesteld van de populairste kleuren.

 

De juiste verf voor uw situatie

 

Om het beste eindresultaat te bereiken, dient u voor de juiste soort verf te kiezen voor uw situatie. Gaat u bijvoorbeeld buitenshuis schilderen? Gebruik dan de buiten muurverf in deze kleur, namelijk de Exterior Masonry. Voor binnen is er de Farrow and Ball Modern Emulsion voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer en de Estate Emulsion als ‘gewone’ muurverf binnenshuis. Via onze website kunt u gebruik maken van de handige filters om de juiste soort verf te vinden voor uw omstandigheden.

 

Andere bijpassende kleuren

 

Deze zachte kleur laat zich makkelijk combineren, maar wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de mooiste combinatie te vinden. Daarom hebben wij kleurschema’s opgesteld die u helpen om de Farrow and Ball Old White te combineren met andere tinten:

Kleurschema Old White