Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Donkergroene Muurverf

In onze lijst van top 25 kleuren muurverf staat groene muurverf op de eerste plaats. Van al deze kleuren is donkergroene muurverf de 3e populairste tint. Wij hebben voor u de 5 populairste tinten donkergroene muurverf geselecteerd gecombineerd uit onze online en offline ervaring. We hebben namelijk ook een verfwinkel in Den Bosch

U kunt gemakkelijk online een kleurtester bestellen zodat u kunt zien hoe de kleur zich gedraagt op de muur en anders kunt u uw favoriete muurverf online bestellen of afhalen in onze winkel!

 

Indien u van donkergroen houdt zou u ook eens kunnen kijken bij legergroen muurverf, leemgroen muurverf of grijsgroene muurverf.

 

#1 Donkergroen - Sage Groen

De onderstaande kleur van Little Greene is de populairste kleur donker groen van het merk. Deze kleur was enorm populair in de Victoriaanse tijd.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Sage Green 80

 

sage green little greene

 

 

#2 Donkergroen - Tint 1

Het was moeilijk kiezen tussen al die donkergroene muurverf tinten maar een kleur die er zeker in moest was deze kleur van het merk Paint and Paper Library. In deze rubriek gaan de tinten van licht naar donker maar wanneer men in de winkel vraagt naar een donkergroene kleur stellen we deze altijd als eerste voor!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Hunterdunn 523.

 

paint and paper library hunterdunn 523

 

#3 Donkergroen - Tint 2

Deze donkergroene muurverf kleur komt van het Britse merk Farrow and Ball. Deze kleur heeft dat karakteristieke landelijke Britse feeling waar menig persoon naar op zoek is. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Carriage Green 94

 

farrow and ball carriage green 94#4 Donkergroen - Antraciet

Vanaf hier gaat de donkergroene muurverf over naar de echte diepe donkere kleuren. Een mooie matte verf hierin is de Studio Green 93. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Studio Green 93

farrow and ball studio green 94

 

#5 Donkergroen - Zwart

Deze donkergroene kleur is de eerste van het andere Britse merk Little Greene. Deze kleur heeft ook een grote hoeveelheid zwarte pigmenten in zich. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Obsidian Green 216

little green obsidian green 216

 

#6 Donkergroen

De lichte tint donkergroene muurverf is er eentje van het merk Flamant. Deze kleur haalt zijn inspiratie (zoals de naam al doet vermoeden) uit een donker bos. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flamant Forest 230.

 

flamant forest 230