Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol Primer

  • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer zorgt voor een goede vulling en hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen. De primer wordt gebruikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk of het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. De grondverf is goed schuurbaar en beschikt over een hoge dekkracht, daarnaast is de Sikkens Rubbol Primer ook goed vochtregulerend.

  • Grondverf
  • Goede hechting
  • Hoge dekkracht

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol Primer

Deze grondverf met uitstekende hechting en vulling is zowel binnen als buiten uitermate geschikt voor onbehandeld of kaal hout en op bestaande verflagen. Daarnaast is het ook mogelijk om voorbehandelde metalen en kunststoffen te overgronden. De verf hecht uitstekend op kaal hout en op gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en pimers. De Sikkens Rubbol Primer is strijkklaar en hoeft ook niet meer verdund te worden.
 

Kenmerken Sikkens Rubbol Primer

  • Goed hechting
  • Uitstekende vulling
  • Goed schuurbaar
  • Vochtregulerend
  • Hoge dekkracht

Verwerking van de Sikkens Rubbol Primer

Om Sikkens Rubbol Primer het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de meesterhand Gold of Classic. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de primer ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De primer is stofdroog na 105 minuten en overschilderbaar na 18 uur. 

Sikkens Rubbol Primer in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol Primer in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Sikkens Rubbol Primer bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115334493
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review