Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Okergeel Muurverf

In onze top 25 kleuren muurverf staat okergeel muurverf nog hoger (plek 8) dan gele muurverf (plek 24). Gezien de populariteit hebben we zeer goed ons best gedaan om de mooiste tinten muurverf okergeel samen te stellen. 

 

U kunt uw verf gemakkelijk online bestellen of een bezoekje brengen aan onze verfwinkel in Den Bosch. Wat ook kan is een kleurtester kopen zo kunt u zien hoe de kleur zich gedraagt op de muur zonder direct een hele blik verf aan te hoeven schaffen!


Mocht uw kleur hier nu niet bij zitten bekijk dan ook eens onze pagina over oranje muurverf
 

#1 Okergeel

Deze okergele kleur dankt zijn inspiratie aan de geel kleurige sandalen die de mannen droegen in Marokko. Het is een zeer vrolijke kleur die elke ruimte laat stralen.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Babouche 223.

 

farrow and ball babouche 223

 

#2 Okergeel - Mosterdgeel

Gezien we deze lijst beginnen met de wat lichtere kleuren komen we nu uit bij een okergele muurverf tint die ook door zou kunnen gaan voor mosterd geel. Een mooie verf van het merk Farrow & Ball

  

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball India Yellow 66.

 

farrow and ball india yellow 66

 

 

#3 Okergeel - Goud

De nummer drie in onze lijst is een okergele muurverf van het merk Paint and Paper Library. Deze kleur heeft een lichte goude gloed over zich heen en dat maakt hem extra fel. Op de onderstaande Illustratie ziet u de Paint and Paper Library Gamboge 484.

 

paint and paper library gamboge 484


#4 Okergeel - Brons

Gezien okergeel behoord tot de 'aardkleuren' is een mengeling met brons nog niet zo gek. Deze diepe kleur is er eentje uit het assortiment van Little Greene.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Yellow Pink 46

 

little greene yellow pink 46

 

 

#5 Okergeel - Oranje

Deze tint heeft erg veel weg van oranje muurverf echter laat deze kleur ons goed de uiterste weergeven van wat er mogelijk is binnen de verschillende tinten okergeel muurverf.

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Dutch Orange 76W.

 

farrow and ball dutch orange w76