Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Oranje Muurverf

Van alle verschillende kleuren muurverf die u kunt vinden in onze top 25 staat oranje muurverf op een 21e plek. Binnen het oranje spectrum hebben wij voor u de 5 populairste tinten oranje muurverf geselecteerd. 

De foto's geven een goede weergave van hoe de kleur zich op een muur gedraagt. Echter, kun u ook een oranje kleurtester bestellen zodat u de kleur zelf kunt aanschouwen op uw muur. 


 

#1 Oranje - Beige

We beginnen onze lijst van muurverf oranje kleuren met de lichtste tint. Deze crème kleur is de meest verkochte tint oranje omdat deze kleur wat minder overheersend is dan de fellere kleuren oranje.  

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Farrow's Cream 67.

 

farrow and ball farrows cream 67

 

#2 Licht Oranje 

'Hollands Oranje' is een kleur van het merk Farrow & Ball die direct de associatie heeft met het tenue van het Nederlands elftal. We zien dat onze klanten deze oranje muurverf kleur gebruiken om er 1 wand uit te laten springen. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Dutch orange 76

 

 

#3 Oranje 

De nummer drie in onze lijst is er een van het Engelse merk Little Greene. Ook deze felle kleur wordt veelal gebruikt om accenten te plaatsen of om er een muur of object uit te laten springen. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Marigold 209.

 

 

#4 Oranje - Rood

Als we kijken naar donkere tinten oranje muurverf dan krijgen we een mengeling met de kleur rood. Deze kleur knalt werkelijk van de muur! 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Charlottes Locks 268.

 

farrow and ball charlottes locks 268

 

#5 Rood - Oranje

Deze kleur heeft overwegend rode pigmenten in zich maar ook een kleine hoeveelheid oranje pigmenten. Deze felle rood - oranje kleur sluit onze lijst af. 

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Atomic Red 190

 

little greene atomic red 190