Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Mosgroen Muurverf

 In onze TOP 25 kleuren muurverf staat groene muurverf op de 1e plaats! Van alle kleuren groen is muurverf mosgroen de 9e meest populaire kleur. Velen vinden dit een mooie kleur echter weet niet iedereen dat deze kleur mosgroen heet. 

U kunt deze verf gemakkelijk online bestellen, ophalen in onze verfwinkel in Den Bosch of u kunt eerst een kleurtester bestellen zodat u kunt zien hoe de kleur zich gedraagt op uw muur. 

We hebben de mosgroen muurverf tinten voor u op laten lopen van licht naar donker. Zit uw kleur hier niet bij? Andere kleuren die u wellicht aanspreken zijn olijfgroen muurverf en legergroen muurverf.


 

#1 Mosgroen - licht

Dit is een prachtige verf van het merk Paint and Paper Library en laat goed het verloop zien van deze kleur in het licht. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Chelsea Green ii

 

paint and paper library chelsea green ii 


 

#2 Mosgroen

Deze kleur komt uit de 'colour by nature' collectie van Farrow & Ball. Dit is een neutrale kleur mosgroen die zorgt voor een rustige en klassieke uitstraling. 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Sap Green W56.

 

 

farrow and ball sap green w56

 

#3 Mosgroen - Legergroen 

De donkerste kleur muurverf mosgroen is de Jewel Beetle van Little Greene. Een erg diepe en warme kleur waar je direct van onder de indruk raakt! 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Jewel Beetle 303.

 

little greene jewel beetle 303