Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle kleuren leverbaar voor de beste prijs
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Sikkens Alphatex

4 producten

 1. Sikkens Alphatex Satin SF

  Muurverf voor binnen

  Zeer goed afwasbaar

  Watergedragen

  € 249,30 € 149,58
 2. Sikkens Alphatex IQ Mat

  Hoge dekking en duurzaamheid

  Zeer goed Afwasbaar

  Weerbestendig

  € 115,75 € 69,45
 3. Sikkens Alphatex SF

  Schrobvast

  Geschikt voor badkamers

  Watergedragen

  € 27,55 € 16,53
 4. Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans

  Hoge dekking en duurzaamheid

  Zeer goed Afwasbaar

  Weerbestendig

  € 26,75 € 16,05

4 producten

Sikkens Alphatex muurverf

Sikkens Alphatex biedt met de Alphatex SF en de alphatex IQ muurverven voor zowel binnen als buiten projecten. Waar de Alphatex SF over een matte glansgraad beschikt is de Alhatex IQ daarnaast ook verkrijgbaar met een zijdeglans oplossing.  

Beide Alphatex varianten zijn na aanbrengen uiterst gebruiksvriendelijk. Enkel met een nat doekje zijn de oppervlaktes weer schoon te maken. Verschillende ondergronden zoals beton, stucwerk en pleisterwerk maar ook metselwerk en pleisterwerk zijn geschikt te voorzien van Sikkens Alphatex muurverf. Wat maakt deze producten verschillend?

Sikkens Alphatex SF

Sikkens Alphatex SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e.d. Sikkens Alphatex SF is zeer gunstig in verbruik en goed schoon te houden, goed dekkend, zelfs met donkere kleuren en zeer makkelijk te verwerken.

Belangrijkste voordelen

 • Uitstekende dekkracht
 • Mat uiterlijk
 • Zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300)
 • Eenvoudig te verwerken
 • Geschikt voor glasweefsel

Sikkens Alphatex IQ

Sikkens Alphatex IQ is een watergedragen, schrobvaste, gladde muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e.d.

Belangrijkste voordelen

 • Zeer hoge duurzaamheid
 • Goed weersvast
 • Carbonatatieremmend
 • Weinig vuilaanhechtend
 • Zijdeglanzend uiterlijk

Waarmee voorbehandelen?

Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Na de voorbehandeling tweemaal behandelen met Alphatex IQ.

Sikkens Alphatex IQ Mat

Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer schrobvaste, watergedragen, matte muurverf voor buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. Het behandelen van winddroog beton, gasbeton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk, oude intacte verflagen etc.

Belangrijkste voordelen

 • Zeer hoge duurzaamheid
 • Goed weersvast
 • Carbonatatieremmend
 • Weinig vuilaanhechtend
 • Zijdeglanzend uiterlijk

Waarmee voorbehandelen?

Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Na de voorbehandeling tweemaal behandelen met Alphatex IQ Mat.
 

Sikkens verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis. 
In onze winkel te ’s-Hertogenbosch kunnen wij je direct helpen met de juiste verf in jouw gewenste kleur. Terwijl je van een bakje koffie/thee geniet, mengen wij de juiste kleuren binnen enkele minuten. 

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel te ’s Hertogenbosch.
Heb je een groot project en wil je graag een verf-technisch advies? Onze Sikkens vertegenwoordiger wil graag bij je thuis komen kijken welke verven het best geschikt zijn voor jouw project (omgeving ’s-Hertogenbosch). Wanneer het project wordt uitgevoerd in onze Sikkens verven en voldoet aan de beschrijving, dan kun je zelfs garantie krijgen tot wel 10 jaar!