Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Alphatex IQ Mat

  • Rendement: 8 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Alphatex IQ Mat

De Sikkens Alphatex IQ Mat is een uitstekend beschermende matte buitenmuurverf met een hoge dekking. De Alphatex IQ mat heeft een hoge duurzaamheid en is weervast. 

  • Hoge dekking en duurzaamheid
  • Zeer goed Afwasbaar
  • Weerbestendig

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Alphatex IQ Mat

Sikkens Alphatex IQ is een uitstekend beschermende matte buitenmuurverf met een hoge dekking. Deze muurverf maakt gebruik van de zogeheten Duracryl technologie. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt. Sikkens Alphatex IQ is onder andere te gebruiken voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verlagen. Deze sterke muurverf zorgt ervoor dat hij bestand is tegen het schrobbenen wassen met water met loogvrij reinigingsmiddel. Sikkens Alphatex IQ is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. Toch op zoek naar een muurverf met een zijde glansgraad, kijk dan naar de Sikkens Alphatex IQ (zijdeglans)
 

Kenmerken Sikkens Alphatex IQ Mat

  • Zeer hoge duurzaamheid
  • Goede weerstand
  • Carbonatatieremmend
  • Weinig vuilaanhechtend
  • Schrobvastklasse 1

Verwerking van de Sikkens Alphatex IQ Mat

Om Sikkens Alphatex IQ Mat het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Aqua Patentpunt. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand muurverfroller. Indien gewenst kan de muurverf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De muurverf is stofdroog na 120 minuten en overschilderbaar na minimaal 16 uur bij 10°C. 

Sikkens Alphatex IQ Mat in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Alphatex IQ Mat in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Alphatex IQ Mat bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115339030
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement8 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondMuren & plafonds
SchrobklasseSchrobklasse 1 (best)
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review