Toggle Nav

Sikkens Cetol TGX Gloss

  • Capaciteit: 13 m2 per liter

Sikkens Cetol TGX Gloss

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Cetol TGX Gloss productinformatie

  • Hoge duurzaamheid
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Voor buiten
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Sikkens Cetol TGX Gloss omschrijving

Sikkens Cetol TGX Gloss is een zeer duurzame, hoogglanzende, transparante beits voor buiten. Met een verwachte levensduur van 6-7 jaar het ideale product voor het transparant afwerken van uw hardhouten betimmeringen, deuren en kozijnen. Doordat de verf een UV-filter bevat wordt het hout beschermt tegen vergrijzing.

Let op: Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.  Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook afhankelijk van het type houtsoort. De kleuren van Sikkens Cetol BL Decor kun je alleen kiezen uit de Sikkens Cetolwaaiers of zijn te mengen in de bekende houtkleuren. Het product is ook als blanke variant leverbaar. 

Vervanger van Sikkens Cetol TGL Plus

Sikkens Cetol TGX Gloss is de nieuwe naam voor Sikkens Cetol TGL Plus. Dit product hoeft niet verdund te worden. Buitenduurzaamheid; 5-6 jaar in een 4 lagen verfsysteem. 

Algemene informatie
BarcodeSikkens Cetol TGX Gloss
ProductVerf
MerkSikkens Beits
Capaciteit13 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review