Toggle Nav

Flexa Colors Metallic ED

  • Capaciteit: 8 m2 per liter

Flexa Colors Metallic ED

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Flexa Colors Metallic ED

Flexa Colors muurverf ed een extra duurzame zijdeglans muurverf. Een zijdeglanzende goed dekkende waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie.

Flexa Colors ED Muurverf Metallic is een decoratieve watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. Deze verf is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Het is goed bestand tegen continue waterbelasting in de doucheruimte, heeft extra dekkracht, is schrobvast en uitstekend weerbestendig. Voor het aanbrengen van Flexa Pure lak hoogglans adviseren wij gebruik te maken van en acrylkwast en/of structuurverfroller.

Algemene informatie
BarcodeFlexa Colors Metallic ED
ProductVerf
MerkFlexa Pure
Capaciteit8 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondMuren
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdemat
Schrijf uw eigen review