Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Oxford Stone

Kleurcode: 264
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Oxford Stone 264 voor u mengen in alle onderstaande verven:

Artikelen 1 tot 12 van 95 totaal

Pagina

Oxford Stone Farrow and Ball

Farrow and Ball Oxford Stone 264

Deze klassieke sobere taupe is geïnspireerd door de cottages gevonden in de mooie Cotswold dorpjes van Oxfordshire. Het is de donkerste van onze Red Based Neutrals en past goed bij zowel Joa's White en Dimity voor een ingetogen neutrale sfeer. Boordevol warmte en een niet te evenaren diepte, de subtiele Oxford Stone creëert een aardse en verheffende afwerking, vooral mooi op houtwerk en muren. Bestel de Farrow and Ball kleurtester en zie meteen hoe de kleur bij u thuis uitpakt.

 

Oxford Stone 264 mengen in andere verfmerken

Omdat wij in bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines is het uiteraard mogelijk om de Farrow and Ball Oxford Stone te mengen in een merk in een lagere prijscategorie. Echter is dit zeker niet zonder risico dus raden wij dit af. De verf van dit Britse merk is namelijk van onvergelijkbare kwaliteit. Het ruime assortiment aan excentrieke kleuren hebben allen de unieke eigenschap om te gaan spelen met het licht, waardoor er gedurende de dag een schitterend schouwspel op uw muren vormt. Bovendien zult u nooit dezelfde matte en fraaie finish bereiken wanneer u de hoog kwalitatieve muurverf van Farrow & Ball mengt in die van een merk in een lagere klasse. De prijs van het merk ligt door deze verf eigenschappen dan ook wat hoger. Echter ligt de dekkingsgraad ook een stuk hoger, wat resulteert in een hoger rendement. U kunt dus met dezelfde hoeveelheid muurverf, meer oppervlakte bedekken. Hierdoor valt het prijsverschil toch nog lager uit dan het in eerste instantie lijkt.

 

Andere mooie Taupe verfkleuren

Omdat wij ervan houden om onze klanten zo veel mogelijk te inspireren, hebben wij verschillende inpspiratiepagina’s voor u gemaakt waar u per tint de mooiste opties kunt bekijken. Bevalt de taupe uitstraling van Farrow and Ball 264 u wel? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje op onze taupe muurverf pagina. Weet u nog niet zeker of u een taupe tint wilt? Begin dan bij het begin en laat u inspireren door onze top 25 populairste muuverf kleuren.

 

De juiste soort verf

Het is van belang dat u de juiste soort verf gebruikt voor uw situatie, zodat de verf het langst mooi blijft. Zo is er muurverf binnen en speciale buiten muurverf voor al uw verfklussen buitenshuis, zoals de Exterior Masonry voor uw buitenmuren en de Exterior Eggshell Paint voor uw tuinhuisje of schuurtje. Voor de extra matte finish binnenshuis is er de Farrow and Ball Estate Emulsion. Met de handige filters op onze website, weet u zeker dat u bij de juiste soort verf uitkomt voor uw ondergrond.

 

Oxford Stone combineren

Door de vele mogelijkheden, kan het soms lastig zijn om een kleurencombinatie naar uw wens te vinden. Daarom hebben wij voor uw enkele combinatie opties in de vorm van kleurenschema’s. Hieronder vindt u de kleurenschema’s voor Farrow and Ball Oxford Stone 264:

Kleurschema Oxford Stone