Toggle Nav

Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoat

 • Capaciteit: 12 m2 per liter

Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoat

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Farrow and Ball Wood Floor & Undercoat

Farrow and Ball Wood Floor & Undercoat is een slijtvaste primer & undercoat ontworpen uitsluitend voor gebruik op houten vloeren binnenshuis. Hecht uitstekend, is eenvoudig glad te schuren voor een egale afwerking en versterkt de kleur van de toplaag.

Farrow and Ball Wood Floor & Undercoat is verkrijgbaar in 4 kleuren die de kleurintensiteit van de deklaag versterken en leverbaar in 750 ml en 2,5 ltr verpakking, goed voor resp. 9 men 30 m2

Onbehandelde houten binnenvloeren schilderen met Farrow & Ball Wood Floor primer & undercoat 

Vul eventuele open naden en scheuren met een speciaal niet-flexibel houtvulmiddel. Maak de vloer grondig schoon met een geschikt reinigingsmiddel voor vloeren. Schuur oneffenheden glad, stofzuig de vloer en reinig met een vochtige doek. Laat het hout goed drogen (vochtgehalte van minder dan 10%) Grond eventuele harshoudende knoesten met Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoat en breng vervolgens een volledige laag aan. Breng twee lagen Farrow & Ball Floor Paint aan.

Reeds geschilderde houten binnenvloeren schilderen met Farrow & Ball Wood Floor primer & undercoat

Gebieden van oude verf die zijn geschild of blaren moeten worden verwijderd. Voor het beste resultaat en de langste levensduur zo veel van de oude laag mogelijk moeten worden verwijderd. Zorg ervoor dat de vloer grondig te reinigen met behulp van een geschikte vloerreiniger. Schuur tot een gladde afwerking, stofzuigen en vegen met een vochtige doek. Laat het hout (minder dan 10% vocht) drogen. 
Breng een volle laag Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoat te verzegelen. Breng twee volle lagen van Farrow & Ball Floor Paint.

Indien er vloerverwarming aanwezig is:

Schakel de verwarming 48 uur voordat u met schilderen begint uit zodat de vloer goed is afgekoeld. Wacht na het schilderen 48 uur voordat u de verwarming weer aanzet.

Algemene informatie
BarcodeFloor Primer & Undercoat
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Capaciteit12 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadMat
Schrijf uw eigen review
 1. Farrow & Ball verfbak
  € 4,00
 2. Farrow & Ball schuine kwast
  € 10,00
 3. Farrow & Ball platte kwast
  € 9,00
 4. Farrow & Ball Verfroller
  € 8,00
 5. Farrow & Ball Verfroller Beugel
  € 10,00