Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol Satura

 • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol Satura

De terpentine basis Sikkens Rubbol Satura is een hoogwaardige zijdeglanzende kras- en slijtvaste lak voor al uw buitenschilderwerk. Het product heeft een zeer goeie vloeiing en heeft een blijvend prachtig resultaat. Deze lak wordt ook binnen gebruikt omdat deze minder vergeelt dan de huidige terpentinebasis lakken.

 • Extreem kras- en slijtvast
 • Uitstekende vloeiing
 • Uitstekend kleurbehoud

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol Satura

Sikkens Rubbol Satura is een zijdeglanzende aflak voor buiten. Daarnaast is de verf kras en slijtvast met een blijvend mooie glans. Dat komt doordat een speciale samenstelling van bindmiddelen inclusief PU. Deze verf is geschikt voor het aflakken van hout en metaal met een zijdeglanzend resultaat. Let er wel op dat de ondergrond volgens de juiste voorschriften is voorbehandeld. Mocht je hier vragen over hebben neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Sikkens Rubbol Satura hecht uitstekend op alkydhars grond- en dekverven en hecht daarnaast ook goed op gereinigde en geschuurde oude laklagen. Daarbij geeft de verf een fraai, strak en gevloeid oppervlak en is de verf goed reinigbaar is bij gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen. Let er wel op dat dit product, door de samenstelling, in wit en lichte kleuren en bij daglicht kan vergelen. Bijkomend voordeel van Sikkens Rubbol Satura is dat de verf strijkklaar is en dus niet verdund hoeft te worden. 

  

Kenmerken Sikkens Rubbol Satura

  • Extreem kras- en slijtvast
  • Uitstekende vloeiing
  • Uitstekend kleurbehoud
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

 

Verwerking van Sikkens Rubbol Satura

Om Sikkens Rubbol Satura het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand premium kwast op synthetische basis. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 2,5 uur en overschilderbaar na 18 uur. 

Sikkens Rubbol Satura in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol Satura in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

 

Sikkens Rubbol Satura bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115323039
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal, Kunststof
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review