Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol EPS

  • Rendement: 15 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol EPS

Sikkens Rubbol EPS is één-pot-systeem voor buiten en is uitstekend geschikt voor geveltimmerwerk. Dit goed ademende hansglanzende verfsysteem bespaard een verfklus veel tijd. Dit één-pot-systeem levert een hoge dekkracht en is uitstekend vochtregulerend. Sikkens Rubbol EPS wordt naast geveltimmerwerk gebruikt voor het overgronden en aflakken van staal, non-ferro metalen en diverse harde kunststoffen.

  • Eén-pot-systeem
  • Hoge dekkracht
  • Goede weersvastheid

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol EPS

Deze buitenverf die naar de naam Sikkens Rubbol EPS luistert is voornamelijk geschikt voor buitenschilderwerk van verschillende soorten hout. Indien er in het verleden gebruik gemaakt is van primer kan het ook gebruikt worden op metalen en kunststof ondergrond. De glansgraad van deze buitenverf is een mooie halfglans. Voorheen werd deze verf ook gebruikt als grondverf maar nu is het beter om kaal hout te gronden.

Sikkens Rubbol EPS beschikt over een hoge dekkracht en is daarmee een goede keuze voor schilderwerk wat door weersomstandigheden last kan ondervinden van kleurverschillen. 

Kenmerken Sikkens Rubbol EPS

  • Goed dekkend
  • Goede kantendekking
  • Goede weervastheid
  • Vochtregulerend
  • Voor buiten

Verwerking van de Sikkens Rubbol EPS

De Sikkens Rubbol EPS is zowel met een roller als met een kwast aan te brengen. De verf is stofdroo na 90 minuten en overschilderbaar na 18 uur. Het verbruik van deze verf is 15 tot 18 vierkante meter per liter. De Rubbol EPS zorgt voor een bescherming van 4 tot 5 jaar. 

Om Sikkens Rubbol EPS het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast en/of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Gold kwast. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf.

Let op: Sikkens Rubbol EPS is een vochtregulerende verf op terpentinebasis. Bij gebruik binnenshuis zal er een donkervergeling optreden. Zeker bij lichte kleuren is dit duidelijk zichtbaar. Kies bij lichte kleuren binnenshuis voor verf op waterbasis zoals Sikkens Rubbol BL Semi-Gloss.

Sikkens Rubbol EPS in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol EPS in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol EPS bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115280035
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement15 m2 per liter
ToepassingBuiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review