Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol DSA Thix

  • Rendement: 16 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol DSA Thix

De Sikkens Rubbol DSA Thix is een zijdeglanzens, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. De DSA Thix is gemakkelijk verwerkbaar, is vochtregulerend en weervast. Deze verf kan worden toegepast als een een-pot-systeem. 

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Uitstekende vulkracht en dekking
  • Vochtregulerend

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol DSA Thix

Sikkens Rubbol DSA Thix is een zijdeglans dekkende houtverf. De verf is ideaal voor grotere oppervlakken zoals gevelbetimmering, dakgoten en boeidelen. Thix staat voor thixotroop, met deze samenstelling kun je per handeling een dikkere laag verf aanbrengen. Deze verf is een zogenaamd "een pot systeem", dat willen zeggen dat je kan gronden, voor- en aflakken met hetzelfde product.

Kenmerken Sikkens Rubbol DSA Thix

  • Terpentine basis
  • Hoge dekkingskracht
  • Vochtregulerend
  • Weervast
  • Gemakkelijk verwerkbaar

Verwerking Sikkens Rubbol DSA Thix

Rubbol DSA Thix is geschikt voor de bescherming en verfraaing van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden, luifels e.d. Door het thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatieeigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. De Rubbol DSA This heeft een rendement van 12 vierkante meter per liter en is stofdroog na 3 uur. Je kunt de DSA Thix na 16 uur overschilderen.

Sikkens Rubbol DSA Thix

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol DSA Thix in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol DSA Thix bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115293981
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement16 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout
BasisTerpentineverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review