Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Safira

  • Rendement: 14 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Safira

De Rubbol BL Safira is een zeer krasvaste zijdeglans lak op waterbasis. Door het speciale bindmiddel : PU wat voluit geschreven polyurethan is, is deze zijdeglans lak makkelijk verwerkbaar en uitermate geschikt voor trappen. Na voorbehandeling met Sikkens Rubbol BL Primer kan deze lak gebruikt worden voor de afwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk. Minder geschikt voor deuren, voor de afwerking van deuren raden wij de Sikkens Rubbol BL Rezisto aan.

  • Zeer goed kras- en slijtvast
  • Uitstekende vloeiing
  • Snelle droging en doorharding

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL Safira

De Sikkens Rubbol BL Safira is een halfglanzende lak voor binnen. De BL Safira is het best geschikt voor trappen. De lak is erg kras- en slijtvast heeft voor een watergedragen verf een perfecte vloei en droogt snel. Na droging is de lak ontzettend hard, waardoor hij goed tegen een stootje kan. 
 

Eigenschappen Sikkens Rubbol BL Safira

  • Kras- en Slijtvast
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Goed vullend
  • Goede vloeiing

Verwerking Sikkens Rubbol BL Safira

De Rubbol BL Safira is geschikt voor het schilderen van hout binnen. Nadat het oppervlak is voorbehandeld met een primer, kun je deze verf gebruiken om het houtwerk af te lakken. De Rubbol BL Safira is ook geschikt voor beton of PVC mits deze juist is voorbehandeld. 

Om Sikkens Rubbol BL Safira het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Aqua kwast. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 6 uur. 

Sikkens Rubbol BL Safira in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL Safira in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!


Let op : Kleuren die speciaal voor u op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Safira bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115323817
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement14 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadZijdeglans / Satin
Schrijf uw eigen review