Toggle Nav

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

  • Capaciteit: 12 m2 per liter

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

Kleurenwaaier.nl levert uitsluitend eersteklas verf. Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afhankelijk van uw beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss

  • Geurarm
  • Goed vullend
  • Goede vloeiing
  • Sneldrogend
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Productomschrijving Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is een halfglanzende lak op basis van acrylaatdispersie. Deze verf is de perfecte aflak voor deuren, kozijnen en overig houtwerk. Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is bestand tegen huidvetten en heeft een hoge dekkracht. De verf vergeelt niet en kan na gebruik van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast. Als grondverf kunt u het beste Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer gebruiken. Naast Semi-gloss verkopen wij ook een Satin en een Hoogglans variant.


Let op: Bij o.a. de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Het verdient aanbeveling deze kwasten en noesten voor te behandelen met Rubbol BL Isoprimer of Rubbol BL Rezisto Primer. Watergedragen producten zijn gevoelig voor rubber waarin weekmakers zijn verwerkt, zoals bv. PVC-tochtprofielen. De verffilm kan door de weekmakers worden aangetast en daardoor zacht en kleverig worden. Bij voorkeur profielen van EPDM-rubber of siliconenrubber toepassen.

Algemene informatie
BarcodeSikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss
ProductVerf
MerkSikkens
Capaciteit12 m2 per liter
ToepassingBinnen
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans