Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

  • Rendement: 12 m2 per liter

De grootste keuze in kleur

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch

Altijd direct parkeren voor de deur

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is de all-round lakverf voor binnen. Deze watergedragen lak heeft een mooie zijdeglans en is zeer geschikt voor al het houtwerk binnen. De lak is krasvast en heeft een mooie vloei. Huidvetbestendig dus zeer geschikt voor deuren en kozijnen. Niet tot nauwelijks vergelend.

  • Extreem stoot- en krasvast
  • Huidvetresistent
  • Snelle droging en doorharding

Kleuren van onze online kleurenwaaiers kunnen afwijken van de werkelijkheid. 


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

 

Bijpassende producten

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is een halfglanzende lak op basis van acrylaatdispersie. Deze verf is de perfecte aflak voor deuren, kozijnen en overig houtwerk. Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss is bestand tegen huidvetten en heeft een hoge dekkracht. De verf vergeelt niet en kan na gebruik van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast. Als grondverf kunt u het beste Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer gebruiken. Naast Semi-gloss verkopen wij ook een Satin en een Hoogglans variant. 
 

Eigenschappen Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goede vloeiing
  • Extreem stoot en krasvast
  • Snelle droging en doorharding
  • Geurloos

Verwerking Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss

De lak is geschikt voor het aflakken van houtwerk binnenshuis. Naast houtwerk is het ook mogelijk om met deze lak voorbehandeld kunststof en metaal af te lakken. Omdat deze verf hybride is, kun je zelfs met deze lak over terpentine gedragen verflagen schilderen. Daarbij moeten we wel zeggen dat de oude terpentine laag wel eerst gereinigd, ontvet en geschuurd moet zijn. Maar daarna kun je lekker je gang gaan! Daarnaast kun je de verf ook gebruiken voor het overschilderen van metaal. Let op: ook hier wel de juiste primer gebruiken vooraf.

Om Sikkens Rubbol Rezisto Semi Gloss het beste aan te brengen adviseren wij gebruik te maken van een kwast of roller. Kies je een kwast maak dan gebruik van de Meesterhand Aqua patentpunt. Heeft een verfroller je voorkeur maak dan gebruik van de Meesterhand lakviltroller. Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. De verf is stofdroog na 1-2 uur en overschilderbaar na 6 uur. De capaciteit per liter is maximaal 12 m².

Let op: Bij o.a. de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Het verdient aanbeveling deze kwasten en noesten voor te behandelen met Rubbol BL Isoprimer of Rubbol BL Rezisto Primer. Watergedragen producten zijn gevoelig voor rubber waarin weekmakers zijn verwerkt, zoals bv. PVC-tochtprofielen. De verffilm kan door de weekmakers worden aangetast en daardoor zacht en kleverig worden. Bij voorkeur profielen van EPDM-rubber of siliconenrubber toepassen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss in je favoriete kleur

Bij Kleurenwaaier.nl bestel je jouw Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss in elke gewenste kleur. Weet je de kleurcode of kleurnaam al? Dan kan je deze meteen invullen wanneer je je kleur wilt selecteren. Weet je nog niet precies welke kleur je wilt bestellen? Maak dan gebruik van onze kleurenkiezer!

Kleuren die speciaal voor je op kleur zijn gemengd kunnen niet geretourneerd worden. Dit is uiteraard wel mogelijk wanneer je de standaardkleur wit besteld. Lukt het niet helemaal om de juiste kleur te kiezen, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kleurenwaaier.nl

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode8711115339467
ProductVerf
MerkSikkens
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen
RuimteBadkamer, Bijkeuken, Hal, Keuken, Slaapkamer, Speelkamer, Woonkamer
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHalf glans / Eiglans
Schrijf uw eigen review